Strandkjole til din strandtur

flotte-strandkjoler

Hej alle læsere!:-)

Jeg har sad lige og kiggede lidt rundt på nettet, og faldt over nedenstående strandkjoler, som jeg lige synes, jeg vil dele med jer. Så hvis du står og mangler lidt inspiration til en flot strandkjole til sommer, må du hellere læse videre.

Super lækker strandkjole

lækker-strandkjoleDette er uden tvivl min favorit strandkjole! Personligt synes jeg den har alt, hvad sådan en skal have. Den sidder løst og er i let stof, hvilket er rart når man skal have bikini på indenunder. Derudover kan jeg rigtig godt lide, det blomstrede mønster på lyst stof, som er rigtig sommerligt, imodsætning til mange andre strandkjoler, som ofte er lidt kedelige.

>>Find kjolen her<<

Elastik ved taljen giver er en cool detalje, der giver et fedt look. Denne model er fra mærket Sally&Circle og koster i skrivendestund kun 299 DKK.

 

Billig strandkjole fra Sally&Circle

klassisk-strandkjole

Denne model er lavet i stof med tynde mørkeblå og hvide striber, lidt i stil med de der retro badedragter.
Elastik i taljen giver kjolen en rigtig fed effekt af små folder/krøller. Igen er denne model heller ikke stram, hvilket er meget rart, når man skal have den på en varm sommerdag.

>>Gå direkte til forhandler<<

Prisen på denne model er kun 169 DKK, så du får altså en rigtig flot kjole for pengene.
Produceret i 100% bomuld og fra mærket: Sally&Circle

 

lang-strandkjole

Måtte bare tage denne med i indlægget, elsker virkelig dens farver, og så er den jo også lang, som mange godt kan lide deres strandkjole er.

Fra mærket “Dry lake” der laver noget virkelig lækkert fashion tøj.

>>Gå til forhandler<<

Igen med elastik ved taljen samt en fin drapering. Kjolen er en smule kortere foran i forhold til bag på, hvilket jeg også synes ser rigtig godt ud.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply