Hvide sommerkjoler til din garderobe

hvide sommerkjoler

Det er blevet forår, træerne og blomsterne er begyndt at springe ud, og gøre klar til den forhåbentlig varme sommer. Der har allerede været et par dage hvor temperaturen er nået op over 20 grader, så forhåbentlig går der ikke længe før vi træder ind i den danske sommer.
Det betyder også at jeg er begyndt at kigge på hvide sommerkjoler, da jeg personligt elsker at gå i kjoler, fordi det er så afslappende:-)

>>Se mange flere sommerkjoler her<<

Nedenunder kan du se de tre modeller som jeg har smidt i kurven, og overvejer kraftigt at bestille inden for de næste par dage.

Mønstret hvid sommerkjole fra Parisian

mønstret sommerkjoleDenne kjole er virkelig SÅ flot! Elsker designet og mønsteret, og det bedste af det hele er, at den er lavet i noget lækkert luftigt stof. I mine øjne er dette den perfekte sommerkjole!:-)

>>Se mange flere sommerkjoler her<<

Kjolen er løs forneden, og er derfor behagelig at have på, imodsætning til en kjole der er stram forneden, og bliver ubehagelig at have på, når det bliver varmt.

Lækker sommerkjole fra Bubbleroom

lækker hvid sommerkjoleDenne hvide sommerkjole er fra Bubbleroom’s eget mærke, som er kendt for at lave fedt tøj til billige priser. Tubekjolen passer perfekt til sommer, da den er uden stropper, så man undgår hvide områder.

>>Se mange flere sommerkjoler her<<

Personligt vil jeg bruge denne kjole til hverdag, men den kan nok godt lige gå som festkjole.

Med flæser og drapering nederst. Samt elastik i overkanten, så den holder sig oppe.

Kjole i luftigt materiale

fin sommerkjole


Denne hvide sommerkjole er taget med her i indlægget, da jeg synes at den med sit tynde og luftige stof, ser rigtig lækker ud til en varm sommerdag. Kan med fordel også bruges som strandkjole til at trække over bikinien, når man går til og fra stranden.

>>Se mange flere sommerkjoler her<<

Denne model har også nogle fine detaljer, heriblandt et lille bindebælte ved taljen, samt knapper ved halsåbningen.

 

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply