Flotte Danefæ regnjakker til regnfulde dage

danefæ regnjakker

Danefæ er et dansk brand, som er kendt for at lave flotte og farverige regnjakker, men også meget andet tøj heriblandt gummistøvler, t-shirts, kjoler mm. Det der gør deres tøj særligt er de glade farver og mønstre, som nogle måske synes kan blive lidt for meget til almindeligt tøj, men jeg synes personligt godt at der må være noget farve og mønster på en regnjakke.
Du finder alle de nedenstående Danefæ regnjakker på linket her:

>>Find alle Danefæ regnfrakkerne her!<<

Disse regnfrakker er en smule dyre end mange andre modeller du finder på nettet, men her skal man huske på at kvalitet og flot dansk design koster. Når det så er sagt tror jeg ikke, at det er så stor en prisforskel, hvis du sammenligner dem med andre regnjakker af samme kvalitet.

Hoejvande Danefæ regnjakke i gul

danefæ hoejvande regnjakke i gulDette er den kendte model med navnet “Hoejvande”, som på billedet ses i en gul udgave. Fås også i sort!
Mønsteret på stoffet er bredde striber i lysegul og mørkegul.

Lynlåsen er skjult, hvilket giver et rigtig fedt look. Store fine lommer. Derudover er der på ryggen et lille bindebånd, som giver frakken et rigtig flot fald.
Er vindtæt og med vindfang i ærmerne.

Vandafvisende: 8000mm
Åndbar: 8000g

Helen Danefæ regnjakke i mørkeblå+

danefæ regnjakke med blå hjerterDenne model hedder: “Helen” og på billedet ses den mørkeblå version af den. Findes også i andre farver og mønstre, som også er værd at tage et kig på!

Igen en lang regnfrakke, men med synlig pink lynlås, som går godt til det mørkeblå stof, der er dekoreret med lyseblå hjerter.
Med en lille hætte, som med fordel kan bruges når det rigtigt begyndet at regne. Lavet i letvægtstof med tapede sømme, samt vandtætte lynlåse.
Foret med meshfoer der gør, at den er behagelig at have på.
Vandafvisende: 8000mm.

Vesterhav Danefæ regnjakke i sort

Vesterhav Danefæ regnjakke i sortDette er den model der hedder “Vesterhav”, og som i kan se på billedet er den en smule mere almindelig og neutral. Går du alligevel efter lidt mere farve, findes den også i en lilla udgave med orange lynlås.

Dette er en af de nyere regnfrakker, og er lavet i letvægt materiale, som stadig er vandtæt, hvilket sikre dig en komfortabel regnjakke. Personligt elsker jeg det simple design, det lækre sorte stof, og så de hvide vandtætte lynlåse.

Vandtæt: 8000mm

 

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply