Ring

Smukke ringe i forskellige design

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker ringe, og det er slet ikke nogen hemmelighed at jeg elsker smukke ringe

Heldigvis er det jo sådan at man nu til dags kan sidde derhjemme og kigge på ringe direkte på sin computer. Det gør det dog også lidt farligt, fordi at det er så utroligt nemt, at komme til at købe dem.

Lidt for nemt

Jeg har tit klikket en gang eller to for meget på musen, og pludselig har jeg flere ringe end jeg egentlig kan bruge. Men det skal jeg ikke beklage mig over, fordi jeg elsker smykker og i særdeleshed ringe.

Det er vist mere kæresten der beklager sig over det, men det går hurtigt over og det er det værd. Så laver jeg bare en god middag til ham, og så er det glemt.

Mange smykke forhandlere

Der findes efterhånden utrolig mange webshops der sælger smykker og andre accessories. Det er blevet utroligt populært, og tit kan man finde rigtig lækre ting for næsten ingen penge. Og udvalget på nettet er enormt, man skal virkelig passe på at man ikke bliver fanget af det.

Hvis du, ligesom mig, er lidt hooked på smukke ringe og smykker i det hele taget, så bliver du sikkert også let fanget af det. Jeg har tit taget mig selv i at sidde og kigge på smykke i mere end 2 timer i træk, og for det meste ender det med at jeg har købt minimum 3 ting.

Jeg vil dog også lige tilføje, at jeg efterhånden har lært min lektie, og ikke impulskøber smykker mere. Hvis jeg finder noget jeg kan lide, så gemmer jeg linket, og sover på det. For det meste ender det med at jeg ikke køber det alligevel. Det kan dog stadig ske, at jeg finder noget jeg synes er virkelig smukt, og så køber jeg det med det samme.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply