Afslappende jumpsuit til kvinder

jumpsuit til kvinder

For det meste når du har lyst at klæde dig behageligt, tager du et par sweatpants og en t-shirt på. En jumpsuit giver en endnu mere komfortabel tilgang til “behageligt look” Og i modsætning til sweatpants og t-shirt skal du ikke være bange for at forlade dit hjem. Jumpsuits er hastigt voksende tendens, så du kan lægge dine bekymringer til side, og hoppe i en af de populære buksedragter.

>>Find alle jumpsuits + endnu flere her!<<

 Nedenunder har vi samlet nogle forskellige varianter, dels originale fra OnePiece, men også lidt anderledes modeller fra b.la. det kendte SuperDry.
Du finder alle nedenstående produkter ved at følge linket ovenover.

OnePiece jumpsuit i unikt design

jumpsuit til kvinder unisex

Den første jumpsuit er en unisex model. Den har et sjovt og unikt udseende. Ved første øjekast tænker du måske indianer eller “julesweater”. Og hvad er der galt med det? Den buksedragt er efter min mening rigtig cool med sin mørkeblå farve, med et mønster af orange, rød, hvid og sort. Mønsteret er placeret på tværs af brystet, men også nederst ved benene.

Hvad er anderledes ved denne jumpsuit fra mange andre, er, at det har en hætte, perfekt til at hjælpe dig holde varmen. Den er udstyret med en hvid lynlås, der strækker sig fra halsen og til ned under maven, hvilket giver masser af plads til at kravle ind og ud af den.
Vær forsigtig når du vælger din størrelse, de er lavet baggy, så en stor størrelse kan være for stor til dig.
Denne jumpsuit er perfekt med hvide sko eller andet hvidt tilbehør. Den er lavet i 100% bomuld, så vær opmærksom på vaskeanvisningen, når du skal til at gøre den ren.

Skulle din kæreste blive jaloux på din nye buksedragt? Intet problem! Da denne jumpsuit er unisex, bestiller du bare en med til ham;-)

Klassisk sort unisex jumpsuit fra OnePiece

sort jumpsuit fra onepieceVores næste jumpsuit er igen en unisex jumpsuit i helt sort med en hvid lynlås. Denne jumpsuit har et meget mere simpel design. Denne model har en hvid lynlås fra halsen til maven, med matchende hvide lynlåse til lommerne. Den eneste anden farve, du vil se på denne jumpsuit er et mindre hvidt logo på den øverste venstre bryst område. Og igen har denne også en hætte. 

De smalle manchetter ved anklerne, forhindrer eventuelle problemer med at buksedragten trækker hen af jorden. Med denne jumpsuit ville et par fede hvide sko, eller en hvid hue passe godt til. Igen er den produceret i 100% bomuld. Vær forsigtig, når du vælger din størrelse, da denne ikke er så baggy.

 

Sort OnePiece jumpsuit til kvinder

onepiece jumpsuit til kvinder

Forskellen fra overstående er her, at denne ene er ensfarvet: sort. Lynlåsene er også sorte, så det giver et endnu slankere look end de tidligere nævnte jumpsuits.

Mange af de nye buksedragter har en hætte, hvilket denne selvfølgelig også har. Personligt ville jeg matche denne sorte jumpsuit med noget kontrasterende tilbehør for at det ikke skal blive alt for sort.
Tag et par flotte sneakers eller Converse i en lys farve på sammen med, hvilket vil fremhæve dine sko, da de som det eneste vil afvige fra det sorte look. Produceret i 100% bomuld.

 

Flot jumpsuit fra Outfitters Nation

flot jumpsuit til kvinder

Denne Outfitters Nation jumpsuit er lavet til kvinder, og altså ikke unisex som mange af de overstående. Den fås i en sort farve med pink detaljer. De lyserøde detaljer ses ved lynlåsen og de ​​to lommer. En fin pink stjerne er placeret på det øverste venstre bryst område, hvilket gør den lidt glamourøs. Lynlåsen fortsætter hele vejen op af hætten, for at fremhæve klart at den eksisterer. For at give dig en idé om størrelserne: Medium er 150 cm fra skulder til bunden af ​​benet, med en baggy pasform. Lavet i 100% bomuld. Brug denne jumpsuit sammen med nogle komfortable tøfler, og du har perfekt sæt “chill” tøj, til at slappe af i derhjemme.

 

Super cool Superdry jumpsuit til kvinder

superdry jumpsuit

Den sidste jumpsuit vi har valgt at tage med i denne liste er unik i forhold til de andre, og er af en stil, du måske aldrig har set før. Denne Superdry jumpsuit til kvinder ligner noget, du kunne bære til gymnastik, på en løbetur, eller hvor som helst, og ingen ville have nogen idé om, at du rent faktisk er iført en jumpsuit. I stedet for med lange ærmer som overstående, har denne model fra Superdry en tank top som overdel, og med en slags stumpebukser. I stedet for lynlås har denne jumpsuit en bindesnor ved taljen.

Det er designet således, at når nogen ser på den, ser det ud som om, det er to separate stykker tøj i stedet for én. Denne model kan bæres til mange andre lejligheder i modsætning til de tidligere anførte jumpsuits. Du kan slippe af sted med, at bære dette på ethvert sted, hvor du normalt ville bruge sportsligt eller behageligt tøj.
Den fås i to farver, marine-blå og gråmeleret. Ved brystet er der printet et stort “Dry Super” i hvidt. Denne buksedragt er konstrueret af 100% bomuld, og ikke har en poset pasform. I stedet har den et mere tætsiddende look, men stadig løs nok til at være dejlig behagelig. Sæt den sammen med nogle sportssko eller flip-flops. Put et par høretelefoner i ørene og løb en tur, i denne sporty jumpsuit.

>>Klik her og find alle jumpsuits!<<

Gode råd om jumpsuits

Jumpsuits til kvinder er blevet meget populære. Det skyldes højst sandsynligt det anderledes look, samt at den er så komfortabel at have på. De jumpsuits vi har taget med her i indlægget, er blot eksempler på de forskellige modeller der er på markedet for tiden.
Det kan ikke understreges nok, vær meget forsigtig, når du vil vaske din jumpsuit. Sørg for at du aldrig røre det med et strygejern. Vask den med koldt vand. Altid hængetørre dem, og hvis du lægger dem i en tørretumbler, så sørg for at der ikke er sat varme til. Ligegyldigt hvilken jumpsuit du beslutter at gå med, hver og en af ​​dem vil give dig noget både komfort og stil.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply