Pige kigger på sin hud i spejl

Sådan undgår du kedelig og trist hud

Selvom man er ung og frisk, kan man godt af og til føle sig lidt gammel og slidt – ikke mindst pga. hudens udseende, som alt for nemt kan syne kedelig og trist, hvis ikke man plejer og vedligeholder den tilstrækkeligt.

Huden ånder og lever, og den er både vores panser mod udefrakommende påvirkningsfaktorer i dagligdagen og det ”udstillingsvindue”, som du præsenterer dig selv igennem over for omverdenen.

Derfor gælder det om at tage sig bedst muligt ud samt at pleje og forkæle huden på bedste vis. Og jo før, du sætter ind, desto bedre, så du præventivt kan reducere risikoen for det triste udseende og omvendt kan øge chancen for en sund og frisk hud – uanset din aktuelle alder.

Læs med her, hvor vi giver dig en række hurtige tips til, hvordan du kan holde din hud (såvel som dit sind) ungt i mange år frem – og hvis du er rigtig heldig resten af dit liv.

God søvn er lig med en frisk morgen – og hud

Vi starter i den lette ende med et ganske simpelt og fornuftigt råd: En sund hud kræver en god og sund nattesøvn.

En stresset hverdag kan nemt slide og smitte negativt af på kroppen og huden. Hvis du over en længere periode har (over)tryk på alle kedlerne og oplever problemer med manglende og ustabil søvn, er der ikke langt til de sorte rander under øjnene.

Kroppen har brug for restitution – og her er huden ingen undtagelse. For lidt søvn kan mærkes og ses på din hud, da den i løbet af natten arbejder hårdt på at genopbygge sig selv og blive stærkere.

Det gælder derfor om at give huden de optimale betingelser for dette genopbygningsarbejde i form af bl.a. god tid til søvn og afslapning – eventuelt kombineret med en effektiv natcreme.

Den rigtige creme – efter behov

I direkte forlængelse af ovenstående kan det være fordelagtigt at finde lige netop dén ansigtscreme, der virker på dig.

Markedet for skønhedsprodukter boomer med det ene alternativ efter det andet, og her handler det ultimativt om én ting: At lytte til dine egne behov og præferencer. For hvis du er glad, så er din hud også glad – og omvendt.

Lad huden stråle om kap med solen

Vi danskere elsker, når solen skinner. Godt med D-vitamin, solbrune kroppe og varme. Men solens stråler er også skrappe mod huden, hvis ikke du passer på.

Derfor er det vigtigt, at du regelmæssigt bruger en god dagcreme – helst med indbygget solfaktor – der både kan blødgøre og beskytte huden, så du kan udsætte eller ideelt set helt undgå grimme solrynker.

Ansigtsbehandling – velvære for hud og sind

Der er ikke noget bedre end at slappe helt af og lade sig godt og grundigt forkæle. Netop dette har din hud også brug for, og derfor er det meget anbefalelsesværdigt med jævne mellemrum at give dig selv en god omgang ansigtsbehandling, der sætter gang i blodcirkulationen og får hudcellerne til at rekreere sig hurtigere.

På denne måde sikrer du dig en frisk og sund hud, der holder tydelige alderstegn fra døren. Klik ind på denne hjemmeside og læs om de mange muligheder og fordele ved ansigtsbehandling. Det gælder nemlig om at behandle dig selv og din hud godt.

Med disse hurtige tips kan du godt vinke farvel til den kedelige og triste hud.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply