Mode konference

Mode konference

Jeg blev inviteret med til en mode konference, og det var første gang at det skete. Åbenbart har de rette folk læst med herinde på min blog, og det er jeg så stolt over.

For lige at springe frem til det, så ankom jeg til konferencecenter i mit flotteste tøj(jeg havde nok brugt omkring 5 timer på at gøre mig klar). Min mand sagde at jeg lignte ikke bare en million, men en millard(han er så sød).

Det var egentlig kursuslokaler de havde taget i brug til det, men de havde fået det lavet til nogen rigtig flotte konferencelokaler hvor der bestemt ikke var sparet på noget som helst.

Der var pyntet op til den helt store guldmedalje, som man siger, og der blev både serveret champagne, vin og snacks. Jeg havde heldigvis fået lov til at tage en veninde med også, så i kan tro at vi rigtig hyggede os.

Det endte faktisk med at vi blev lidt fulde, men hvad kan man ellers forvente, når det nu er gratis og hele tiden bliver serveret for os.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply