Nye sko

Jeg tager ud og shopper

Som de fleste af jer ved, så er det ikke længe siden at vi flyttede i nyt hus, og vi er simpelthen så glade for det.

Nu er spørgsmålet så kommet til hvordan vi skal overdække vores bil, skal vi have garage eller carport, og hvis vi vælger garage, hvilken slags garageport skal vi så vælge. Åh gud, der er så mange spørgsmål for ting jeg altid bare har troet var simple.

Skal vi have en ledhejseport eller en rulleport? Jeg har besluttede mig for at overlade det hele til manden og i stedet tage ud og kigge på nye sko. Det synes vi begge to er den bedste løsning, fordi der er ingen tvivl om at jeg overhovedet ikke ved hvad der bliver snakket om.

Man skal gøre det man gør bedst, og derfor tager jeg ud og shopper i dag, i stedet for at deltage i samtalen om hvilken slags port vi skal have til garagen, hvis det altså bliver en garage og ikke en carport.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply