Gave

Fire suveræne gaveidéer til din fyr

Julen står for døren, og hvis du er rigtig ”heldig”, har din fyr også fødselsdag nær højtiden, hvilket betyder to (!) gaver

Gaveidéer kan være svære at komme på, hvis der ikke kommer lidt ønsker fra den anden halvdel, men her får du fire idéer til gaver, som du kan give manden i dit liv.

Er der ingen af de tre forslag, der passer på din mand, kan du muligvis hente inspiration fra dem, og ellers må du huske på det gode gamle ordsprog: ”Det er tanken, der tæller”.

Til udendørstypen

Uanset om din fyr er til jagt, er dyremenneske eller blot nyder at være udenfor, så kan militærtøj være en rigtig god gaveidé.

Militærtøj er – som navnet antyder – i camouflagefarver, så din mand ikke lige så nemt bliver set i naturen, hvilket selvsagt er en fordel, hvis han nyder at jage eller kigge på eksempelvis fugle.

Tøjet er grundet farverne også mere hårdført over for snavs, og netop dette kan være super, hvis du har en kæreste, der også er hundeejer og derfor går lange ture i skoven. På Army-Star kan du finde rigtig mange forskellige slags militærtøj, herunder både bukser, jakker og hovedbeklædning. Gå på opdagelse på siden og find den perfekte gave til din mand.

Til ham – og indirekte til dig

Hvis du vil være lidt snedig, så giver du ham en gave, der indirekte lægger op til, at du skal have del i den. Det kan for eksempel være et weekendophold på et spahotel, en god tre-retters middag på en restaurant eller en tur for to i en luftballon.

Mulighederne er mange, og der er således også stor chance for, at du kan finde noget, I begge har lyst til. Som bonus får I en oplevelse sammen, I kan se tilbage på i mange år.

Til den stilbevidste

Har du en mand, der går op i sit tøj og dertilhørende accessories, så har du en klar fordel i gaveindkøbene.

Der findes nemlig efterhånden utrolig mange butikker med lækkert tøj til mænd, og ting som herreure, specialslips og sko bliver også mere og mere populære blandt hankønnene. Find ham en smart blazer, en kvalitetsskjorte eller et par sko til pænt brug – alle tingene vil desuden også komme til dig til gode, idet du får en endnu mere lækker mand.

Til madnørden

Udover tøj og tilbehør er madkunsten virkelig også blevet noget, mændene har taget til sig.

Flere og flere mænd kokkererer og tryller i køkkenet, og især gadgets er højtelskede, hvis du spørger de søde mænd. Synes du ikke helt, at et stegetermometer er så spændende, så find fantasien frem og giv ham eksempelvis en ny blæret grill (eller et tilskud til den), så han virkelig kan føre sig frem til sommer. Er han ikke så god til at lave mad, men kan han stadig godt lide det, kan det også være, at et madlavningskursus var en idé.

Rigtig god fornøjelse med gaveindkøbene.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply