Mark i Toscana

Tidlig planlægning betyder gode priser

Vi har været hurtigt ude i år og har allerede bestilt vores sommerferie. Det bliver til 14 dage i et dejligt Feriehus Toscana

Vi har aldrig været i Toscana før, men vi har et vennepar der var der i sommers i en Ferielejlighed Toscana, og de siger at det er helt fantastisk. De billeder de har taget dernede ser også helt utrolig smukke ud, så det besluttede vi os før at vi måtte prøve.

Da vi bestilte vores sommerferie i sommers var vi sent ude og det blev derfor ret dyrt. Da vi betalte for det, blev vi enige om at det ikke skulle ske igen, og derfor har vi allerede nu bestilt vores sommerferie til næste år, og jeg skal lige hilse og sige, at priserne denne gang blev meget bedre.

Vi er bestemt ikke gået ned i kvalitet, tværtimod, vi har fundet en Fantastisk feriebolig i Toscana til en meget rimelig pris, synes vi hvert fald selv. Hvis man allerede bestiller nu, så er der faktisk rigtig meget at vælge imellem til gode priser, f.eks Feriebolig Toscana kan du nærmest finde 20 forskellige. Da vores vennepar havde bestilt, sagde de at de kun kunne finde omkring 5 forskellige, så det er bare med at få planlagt i god tid.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply