Pigeværelse

Indretningstips til det perfekte tøseværelse

Er du så heldig at have en vaskeægte teenagepige i husstanden, som du gerne vil forkæle lidt ekstra med et nyt og ultimativt tøseværelse?

Eller er du selv i teenagealderen og planlægger at give dit gamle værelse en makeover, så det bliver 100 % opdateret og moderne? Uanset hvad er det på tide at overveje, hvordan du kommer bedst muligt i mål og opnår det optimale resultat – hurtigt, nemt og ubesværet. Dette kan dog forekomme relativt uoverskueligt og vanskeligt i første omgang, og der er en lang række beslutninger og praktiske omstændigheder, der skal tages stilling til, før du når i mål.

But don’t worry. Hjælpen er tættere på, end du måske tror. Lige nedenfor lukker vi op for skattekisten og giver dig inspirationsguld til, hvordan du med hurtige tiltag kan omdanne dit gamle værelse til et splinternyt og moderne tøseværelse.

God læselyst!

Giv dine opbevaringsløsninger flotte klæder

Rigtig mange støder på udfordringer med opbevaringsløsninger på værelset, der ofte er langt mere praktiske og funktionelle end smukke. Det kan være svært at finde smarte og diskrete løsninger til dine mange sko, tøj eller accessories, uden at det ser kluntet ud og optager plads i rummet. Heldigvis kan du komme rigtig langt med lidt kreativ tænkning og en alternativ opbevaringstankegang.

Du kan eksempelvis investere i flotte kurve i flet eller tekstilbetræk til dine sager, store og vægmonterede reolsystemer, der udstiller dine pyntegenstande, bøger og DVD’er – eller et hængende opbevaringssystem til dine mange flotte sko, så du frigiver skabs- og gulvplads.

Kort sagt: Giv dine opbevaringsløsninger flotte klæder.

Frisk dine vægge op

Der er ikke noget mere kedeligt end et værelse med ensfarvede, kedelige og tomme vægge, hvor øjet flakker hvileløst rundt uden fokus. Det kan du hurtigt ændre på ved at smække et maleri eller en plakat op. Men hvis du vil have en lidt mere moderne og anderledes indretningsstil, kan du også prøve wallstickers eller lignede vægdekorationer. En wallsticker er en nem, praktisk og effektiv metode til at få sat farve, motiver eller mønstre på væggene, der er tilpasset til dine præferencer og interesser. På den måde kan du let give din værelsesindretning et personligt touch og lidt ekstra kant. Et oplagt alternativ til den almindelige idolplakat eller det halvkedelige maleri over sengen eller skrivebordet, der kan give tøseværelset et friskt og nyt pust – som tilmed er en fryd for øjet.

Komfortoptimer dit tøseværelse – på den behagelige og bløde måde

Det er selvfølgelig vigtigt, at dit tøseværelse ser flot og indbydende ud rent visuelt og æstetisk. Men det er også vigtigt, at det rent faktisk er behageligt at opholde sig i værelset. Du kan nemt give dit værelse en komfortoptimerende overhaling ved at tænke i bløde og lækre materialer, som kan danne en komfortabel ramme om dit værelse. Køb bløde tæpper og puder til din sofa eller seng – eller placer et lækkert dyreskind i kontor- og lænestolen. Eller hvad med feminine bomulds- eller skindtæpper til gulvet i lyse og lette farver? Mulighederne er mangfoldige, og det gælder bare om at finde de løsninger, der taler mest til dig.

Vi håber, at du med ovenstående inspirationsguld har fået fyldt din egen ”skattekiste” godt og grundigt op, så du selv kan kaste dig ud i indretningsprojektet.

Held og lykke med dit personlige tøseværelse

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)