Dårlig hårdag

Undgå dårlige hårdage – 3 gode råd

Bruger du alt for meget spildtid om morgenen foran spejlet på badeværelset for at gøre dig klar, fordi morgenhåret bare ikke vil lægge sig?

Bliver dit ellers velfriserede hår straks ødelagt, når du sætter dig op på cyklen og cykler til skole? Eller er du typen, der bliver nødt til at bruge en halv dåse hårspray hver dag for at få frisuren til at sidde, som den skal?

Du kan sikkert nikke genkendende til ét eller flere af ovenstående scenarier. Vi oplever alle sammen en såkaldt ”dårlig hårdag” af og til. Det vil sige de dage, hvor håret bare er ude af kontrol og lever sit helt eget liv. Og det kan hurtigt blive til et stort irritationsmoment i en travl hverdag hele tiden at skulle bruge unødig tid foran spejlet derhjemme såvel som på farten på at ordne frisuren.

Men bare rolig – hjælpen er lige om hjørnet. Eller rettere: lige her nedenfor. I dette indlæg giver vi dig nemlig tre hurtige og skarpe råd til, hvordan du relativt nemt og simpelt kan ”tæmme” den vilde frisure og sætte håret nøjagtigt, som du ønsker.

God læselyst!

#1 Brug hårpynt – den praktiske og dekorative løsning

Det første gode råd til at styre hårpragten på hovedet er at bruge diverse former for hårpynt. Hårpynt er en ekstremt bred kategori, og du vil i såvel de fysiske butikker som online kunne opsnuse et væld af gode og funktionelle løsninger, der passer perfekt til dit hår.

Er du så heldig at være udstyret med et meget tykt og stort hår, vil det eksempelvis være formålstjeneligt og effektivt at sætte dit (morgen)hår op med smarte klemmer eller en solid og elastisk hårelastik. Har du omvendt lang og tyndt hår, vil en oplagt løsning kunne være et hårbånd eller et æstetisk smukt hårspænde til pandehåret.

Med disse former for hårpynt kan du nemt og hurtigt få sat frisuren og komme ud ad døren. Praktisk og samtidig dekorativt.

#2 Forkæl dit hår og din hovedbund med lækre hårprodukter

Det andet gode råd er måske lidt mere omstændeligt og kræver lidt mere ”forberedelse”. Det handler grundlæggende om at forkæle sit hår og sin hovedbund godt og grundigt. Det skal forstås således, at du gør dig selv (og dit hår) den tjeneste at passe og pleje dit hår med diverse former for hårprodukter (eksempelvis balsam, olier og hårkure), der kan holde håret stærkt og vitalt og sikre en hovedbund, der strutter af sundhed.

Hvorfor? Fordi det typisk vil resultere i en hårpragt, der både er nemmere at sætte og styre efter ønske, og som er smukkere og har en flottere glans.

#3 Dyrk det naturlige hårlook – arbejd med og ikke imod din frisure

Det sidste gode råd er meget lavpraktisk. Det handler om, at du skal anse dit hår som en ”medspiller” fremfor en ”modspiller” eller ”fjende”. Det gælder om at arbejde med din frisure i stedet for imod den, da dette vil spare dig for besvær og frustrationer. Hvis du accepterer dit unikke hår og dyrker din frisures naturlige look, skal du ikke konstant ”tæmme” den og bekymre dig.

Når det så er sagt, har det selvfølgelig aldrig skadet at sætte frisuren og gøre lidt ud af sig selv.

Vi håber, at du nu kan se frem til meget færre dårlige hårdage.

Held og lykke.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)