Lys og charme

Skab et hjem der emmer af skønhed og charme

At flytte ind i en ny bolig er for mange et nyt kapitel, hvor der er god plads til at skabe et hjem, der rummer alt det, man drømmer om. Er det tilfældet for dig, er du landet det helt rigtige sted.

Vi giver dig nemlig gode tips til, hvordan du får skabt det hjem, du drømmer om. Samtidig fortæller vi dig mere om, hvordan du passer bedst muligt på din bolig.

Vores bolig er noget, der fortæller meget om, hvem vi er. Derfor er det også vigtigt med et hjem, hvor du kan trække stikket og føle dig godt tilpas. Læs med og bliv inspireret til en boligindretning, der emmer af charme, og hvor pigedrømme gøres til virkelighed.

Forsikringen er vigtig

Inden vi når til de gode indretningstips, vil vi nævne vigtigheden ved at forsikre din nye bolig. En indboforsikring er ikke et lovkrav, men dog er det en forsikringstype, der er særdeles nødvendig for dig. Indboforsikringen dækker dit indbo i tilfælde af brand, tyveri eller vandskade. På den måde kan du være sikker på en erstatning, hvis uheldet er ude.

Når du tegner en indboforsikring, vil den også dække din cykel. Du kan samtidig foretage en række tilvalg, så du er dækket hele vejen rundt. Du skal vælge et beløb, som du er sikret op til og vurdere, om du vil have en selvrisiko, som du skal betale for at få udløst forsikringssummen. Overvej eventuelt at gennemgå dine forsikringer grundigt, da der er mange penge at spare, hvis du har de billigste forsikringer.

Find lette og elegante møbler

Lige meget, hvor stor din nye bolig er, kan vi altid anbefale dig at finde nogle møbler, der har et let udtryk. Med for tunge møbler i boligen, vil det hele blive meget tungt at se på, og dermed ikke indbyde til hygge og afslapning. Samtidig er det en fordel at bruge væggene i forbindelse med opbevaringsløsninger.

Find altid nogle møbler, der passer til din stil. Er du glad for det romantiske look, kan du med fordel kombinere dette med andre typer af møbler. En blanding af mere tunge og store møbler sammen med det lette udtryk, kan også være en god kombination for dig for at få en bolig, der passer perfekt til dig.

Detaljerne er vigtige

Selvom møbler ofte er nødvendige for at skabe et hjem, der er rart at være i, er de små detaljer næsten ligeså vigtige. Her taler vi selvfølgelig om udsmykning på væggene og små, personlige ejendele rundt omkring i boligen. Det gælder også for de bløde tekstiler som et gulvtæppe og puder i sofaen.

Især udsmykning på dine vægge er noget, du skal tillægge en stor betydning for det helt rigtige hjem. Disse er ikke blot til for at se flotte ud. De vil samtidig give rummet en god akustik, og dermed vil det være behageligt at være i din bolig. Find nogle plakater eller billeder, som du vil nyde at kigge på hver eneste dag og kombiner dem på vidt forskellige måder for at få en unik indretning.

Lad hjemmet vise dig frem

Det vigtigste for en bolig, hvor vi føler os hjemme, er at kunne se sig selv i indretningen. Derfor er dine ønsker og drømme altid den største motivation for en vellykket indretning. I stedet for t gemme dine interesser væk, er det en god idé at få dem til at være synlige for både dig selv og andre.

Er du eksempelvis vild med mode, kan du med fordel have et tøjstativ til at stå fremme, så du altid kan nye synet af dit nyeste køb.

Har du plads til at lave et hjørne, hvor du kan udfolde dig kreativt, kan det også være en god mulighed at udnytte. Det indbyder samtidig til, at gå slår hovedet fra og fordyber dig i det, du elsker.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)