Headhunting

Headhuntet til nyt job

Jeg blev for nylig tilbydt nyt job igennem et headhunting firma, der åbenbart havde fulgt med på bloggen i lang tid

Det nye job jeg blev tilbudt var i modebranchen, men desværre, for dem, var og er jeg godt tilfreds i min nuværende stilling i modebranchen, så jeg endte med at afslå tilbuddet.

Jeg kan dog ikke lade være med at være en smule stolt over at jeg blev tilbudt en ny stilling, som jeg ikke selv havde søgt, og der rent faktisk var et rekruttering firma der havde holdt øje med mig.

Efter at det skete, har jeg kigget lidt på hvilke headhunterfirmaer der rent faktisk findes i Danmark og der er en del af dem, der virker meget seriøse. F.eks dem der hedder GML-HR, og jeg overvejer faktisk at kontakte dem. Du kan besøg gml-hr her hvis du er interesseret i lære mere om den slags firmaer.

Karrieremuligheder

Jeg vil da gerne indrømme, at efter at det skete har jeg tænkt meget over om det var det rette valg jeg tog, at afslå dem. Det er nok det gamle ordsprog der har holdt mig tilbage, det der går sådan her: Du ved hvad du har, men du ved ikke hvad du får. Men man bliver også bare nødt til at springe ud i det, hvis man vil prøve at opnå noget særligt i sin karriere.

Derfor overvejer jeg også at kontakte et headhunter firma, og fortælle dem, at jeg måske godt kunne være åben for et jobskifte, hvis de kan finde det rette til mig.

Der er helt sikkert en masse firmaer derude, der godt kan bruge mine evner. Det er hvert fald det jeg prøver at fortælle mig selv nu, efter at jeg blev tilbudt nyt job uopfordret.

Jeg må vel have nogen evner som jeg ikke selv er helt klar over endnu, selvom jeg godt nok får rigtig meget ros på min nuværende arbejdsplads også.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply