Nyt hus

Store flyttedag

Så blev det store flyttedag for os, da vi endelig skulle flytte ind i vores nybyg. Vi har fået bygget nyt hus, og nu var det endelig tid til at flytte

Vi har glædet os til denne dag rigtig længe, ja faktisk lige siden vi blev enig med firmaet der skulle bygge vores hus(se mere på ide-huse).

Det er efterhånden omkring 6 måneder siden, at vi skrev under på kontrakten, og vi har nærmest ikke kunne få armene ned siden. Vi har selvfølgelig løbende fulgt med i processen og firmaet har været meget åbne og imødekommende for os. Hver gang der har været noget vi har været i tvivl om, har de nærmest taget os i hånden og ført os frem til de rigtige løsninger.

De får en masse plusser og anbefalinger herfra, det er helt sikkert. En vores største bekymringer ved at skulle bygge nyt hus, var uden tvivl om vi kunne finde det rigtige firma til, at stå for det, og det kunne vi heldigvis.

Vi var også ude og kigge på en del huse, inden vi besluttede os for at få bygget vores eget.

Det perfekte resultat

Vi er lige kommet på plads i vores hus, og alt er som det skal, hvis ikke endnu bedre. Der er ingen fejl eller mangler, og alt er simpelthen bare i den skønneste orden. Jeg elsker allerede vores hus.

I morgen kommer vores familier og venner til housewarming og jeg kan ikke vente med at vise huset frem. Ja jeg ved godt at det er forkert, man skal ikke blære sig, men nogen gange bliver man altså bare nødt til det. Jeg kan hvert fald ikke lade være med det, når det kommer til vores hus.

Jeg har sørgede for den helt store omgang mad og drikke, der er ikke sparet på noget som helst, fordi jeg vil have, at de alle sammen skal få et lige så godt indtryk, af huset som vi har fået.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply