Grønne køkkener

Grønne køkkener

Der er efterhånden flere og flere firmaer der går op i miljøet og deres for at gøre det grønnere. Det seneste skud på stammen er grønne køkkener, hvor de bruger andre materialer, som bl.a er lettere, og derfor gør transporten af produkterne mere grøn, sammenlignet med normale produkter.

Majskolber kan bruges til mange ting

Det drejere sig om køkkener lavet af bl.a majskolber. Majskolber der normalt bliver brugt til opvarmning og derfor er uspiselige, for både mennesker og dyr. Ved at bruge det til bl.a at producere køkkenskabe, bliver der sparet på produktionen af f.eks spåntræ og da majskolberne giver skabe der er 30% lettere betyder det en stor besparelse på brændstof og derfor væsentlig mindre CO2 udledning. Samtidig bruges der også 37% mindre træ til at producere skabene, hvilket også er en stor fordel os alle, inklusiv miljøet.

Det er rotpunkt køkken vi omtaler og de gør hvad de kan for at skabe en grønnere produktion, og når man samtidig kigger på deres køkken design, kan man ikke undgå at undre sig over hvorfor alle ikke gør det på samme måde.

Hvis du kigger efter inspiration til nyt køkken, kan det absolut anbefales, at du giver deres hjemmeside et visit. Det er nogen virkelig lækre kvalitetsprodukter, de skaber og sælger derinde.

Tænk grønt

I disse tider er det virkelig vigtigt at vi alle tænker os om, og gør hvad vi kan for støtte de virksomheder der kæmper for at gøre det hele grønnere. Det betyder jo tit at de har større omkostninger, da det ikke altid er den billigste løsning de kan vælge. Det er her vi forbruger skal vise vores støtte til dem, og ikke kun kigge på prisen, men også på hvordan produkterne bliver skabt.

Det er jo i sidste ende, trods alt os der bestemmer, hvilke firmaer der kan overleve og hvilke der ikke kan, og ved at vi viser vores støtte til dem der producere grønnere end konkurrenterne, viser vi også vejen frem for alle andre virksomheder.

 

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply