Forelskede par

Gaveideer til manden i dit liv

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til din mand. Er han som størstedelen af mænd i vores lille land, er hans ønskeseddel nok ikke synderligt lang, og du har med al sandsynlighed svært ved at vriste et eneste ønske ud af ham.

Heldigvis har vi her samlet tre sikre valg, som du altid kan støtte dig opad, hvis du vil undgå at gå galt i byen, når du skal købe gaver til manden i dit liv.

Alle mænd kan bruge sneakers

Fodtøj bruges hver evig eneste dag, og tager du et kig mod din mands fodtøj, hvordan ser det så ud? Mange mænd vælger at gå med deres sko rigtig længe, faktisk så længe, at de ser raltede og slidte ud, og det kan derfor være oplagt for dig at opgradere hans stil ved netop at give ham et par nye sko.

Det er i forbindelse med dette vigtigt, at du leder efter nogle sko, som er komfortable at have på, men samtidig skal de jo også se godt ud. Det siger sig selv, men det er lettere sagt end gjort, eftersom flere brands ikke formår at lave kombinationen, og du vil derfor sommetider gå på kompromis ved at vælge det ene frem for det andet.

Heldigvis er der kommet en skotype, som gør netop dette valg lettere for dig – nemlig sneakers. Denne skotype fokuserer nemlig meget på den fleksible og behagelige sål, som gør, at de er dejlige at bevæge sig rundt i.

Endvidere er skotypen utrolig populær grundet sit udseende, og handler du ind de rigtige steder, kan du finde sko, der passer perfekt til hverdagen, men ligeledes til de formelle fester. Et brand, der tilbyder komforten og designet, er ET AL, som du kan besøge her. På deres hjemmeside finder du en række spændende valgmuligheder, og der er helt sikkert noget, din mand bliver glad for.

Enhver mands garderobe kræver et ur

Det er ikke kun kvinden, som kan bruge accessoires til at løfte stilen til et nyt niveau – det samme gælder for mænd. Dog er det ikke en halskæde eller en ørering, du skal på jagt efter, nej det er et ur.

Uret har altid været på mode, og sådan vil det forblive. Det er med til at sætte den famøse prik over i’et i forhold til stilen, og den passer både til en casual og mere formel stil. Det er dog op til dig at finde ud af hvilket mærke, rem og design, du skal gå med.

Op mod dagen, hvor gaven skal gives, kan du eventuelt lave nogle ledende spørgsmål, så du kan rette sigtekornet den rigtige vej.

Lykkes det dig ikke, så gå med nogle af de store mærker, såsom Fossil, Hugo Boss, Skagen, Daniel Wellington osv. På den måde går du ikke galt i byen, og alle disse mærker er at finde i en fornuftig prisklasse.

En oplevelse rigere

Måske har han allerede de to ovenstående ting i sin garderobe, ellers er han måske ikke materielt anlagt. Er det tilfældet, skal du måske rette blikket mod en oplevelse af en slags. Det kan være en ferie til Syden, en weekendtur med afslapning eller en dagstur med lidt adrenalinsus i vente.

Der er mange muligheder, og det handler bare om, at du er lidt kreativ, når du skal planlægge oplevelsen.

Har du svært ved at finde den rette gave til manden, kan du passende følge ovenstående muligheder, hvor der nok skal være noget, som vil gøre din mand varm om hjertet.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply