Mand i mode tøj og med ur

Hjælp til at klæde din mand på – her er tre modetrends

Du vil selvfølgelig gerne have, at din mand ser godt ud, men det er ikke altid, at han formår at iføre sig det mest moderigtige.

Sommetider har du måske endda lyst til at rive håret ud af din egen hovedbund i afmagt over de besynderlige farvesammensætninger – eller tøj, der er så outdated, at det ikke engang gik i starten af det 19. århundrede.

Et par chinos passer til det hele

Modebilledet er i konstant forandring, og der er ikke noget at sige til, at det kan være en smule forvirrende for din mand, når han skal finde det helt rette tøj til både hverdagen og festen. Derfor er det din opgave at hjælpe ham lidt på vej.

Når det kommer til bukserne, er det oplagt, hvis du guider ham i retning af nogle chinos. Denne type bukser kan du efterhånden finde i et utal af butikker, og der skal nok være lige det par, der vil klæde din mand til perfektion.

De passer både til skolen og arbejdet, men samtidig er de et særdeles fornuftigt valg, når der skal festes. Det kan godt være, at de er blevet utrolig populære og er i de fleste butikker, men hvis du ikke ved, hvor du skal lede, kan det være nok så populært.

Der er nemlig meget stor forskel på kvalitet, og derfor skal du altså være lidt opmærksom, inden du køber. Et sted, der har høj kvalitet, men stadig formår at lave produkter til en fremragende pris er The Nordic Stories, og det skyldes deres utrolig korte værdikæde, som i sidste ende kommer forbrugeren til gode, da prisen er i bund, men kvaliteten i top – så kig forbi der, hvis han mangler bukser.

Den moderigtige mand bærer frakke

Nu har vi fået styr på, hvilken buksetype der skal investeres i, når din man skal klædes ordentligt på. Men når det så er gjort, så mangler der jo stadig noget overtøj, og her ser vi en tand nærmere på de varme frakker, som skal holde ham varm i de kolde måneder, men samtidig løfte hans stil til et nyt niveau.

Måske har du og din bedre halvdel svært ved at se billedet af ham i en frakke, og det er naturligt, hvis han ikke har gået med det før. Det kan måske virke underligt for jer at se de første få gange, men der er ingen tvivl om, at I begge vil blive glade for det, ligesom omgivelserne helt fra start vil være opmærksomme på, at der går en smart mand.

Frakken giver nemlig noget klasse, elegance og ikke mindst en utrolig komfort. Og der er altså rigtig mange forskellige modeller, så er den lange frakke ikke hans stil, kan der også findes en kort frakke, som måske i højere grad passer ham.

Kort sagt er der mange muligheder, og der vil også være en frakke, han føler sig tilpas i.

Sæt prikken over i’et

Den famøse prik over i’et er en konstant udfordring, og det er noget, vi stræber efter i alle facetter af vores hverdag, og det er ikke uden grund. Den lille prik er det ekstra, som kan skille dig fra mængden og gøre netop dit værk til noget ekstraordinært, og det samme gælder stilen. Og den prik skal din mand da også kunne nyde godt af, og det kan han med et ur.

Uret er naturligvis funktionelt, i og med du kan se klokken, men det er altså ikke den vigtigste funktion – nej, det er den ekstra finesse, stilen får tilført. Uret fylder ikke meget på kroppen, men den fylder utrolig meget, når det kommer til at fuldende mandens stil, og har han ikke et ur, er det endnu en oplagt gave.

Det kan være svært for alle at være opdateret på moden, og det er derfor også din pligt at hjælpe din mand på rette kurs, og det kan du passende gøre med disse tre ovenstående råd, som alle er oplagte gaver fra dig til ham.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply