Forskelligt tøj

Tips til at få en tøjstil, som passer til din alder

Tøj er med til at definere, hvem man er som person. Når man ifører sig bestemte bukser, overdele, mønstre og farver, er dette alt sammen med til at fortælle noget om, hvem man er

Man udviser noget med sit tøj, og derfor gælder det selvfølgelig om at iføre sig tøj, der passer til en som person. Dette gælder ligeledes ens alder. Mange kvinder klæder sig ikke efter sin alder, og dette er synd.

Kvinder i 20’erne kan hurtigt ligne små piger, hvis de går i forkert tøj, og kvinder i 50’erne kan se kiksede ud, hvis de prøver at ligne 20-årige. Alt i alt bør man klæde sig efter sin alder, og dette kan du få tips til i denne artikel.

Til dig i 20’erne

Når du er et sted i 20’erne, er alt nærmest muligt. Dog skal man passe på, at man ikke blot overdrager teenagegarderoben og går i det samme tøj fra dengang. Gør man dette, kan man hurtigt ligne en lille pige, hvilket ikke er optimalt.

Et godt råd er at blive inspireret fra herrestilen, hvor du kan kombinere klassisk tøj med nye materialer. Dette kan eksempelvis være denim eller dameskjorter, hvor man i en grad får blandet det rå med det feminine. Du kan få fede skjorter til damer her.

Til dig i 30’erne

I denne aldersgruppe er det meste stadig muligt, uden man ligner en, der prøver at være ung. Dog skal man her passe på, at man ikke kommer til at klæde sig for gammelt. Gode råd her er at spille på kontrasterne.

Dette kan for eksempel være jeans med herresko eller jeans med stiletter. Derudover er det fordelagtigt at fokusere på detaljer, som kan variere din stil.

Til dig i 40’erne

Nu er det tid til at fokusere på det lidt mere elegante, således du fremstår smuk og elegant. Dette kan gøres med ægte skind og farver.

Det er fantastisk at sammensætte løst tøj med smalt tøj, således man får skabt en harmonisk silhuet, der komplimenterer kvindekroppen. Hvis du tilføjer et par høje hæle, vil dette altid være et hit. Du skal ikke være bange for at iføre dig mønstre og stærke farver, da det blot vil det yderst elegant og smart ud.

Til dig i 50’erne

Igen er herrestilen genial til kvinder i denne aldersgruppe. Dette kan være gennem skjorter til damer og lignende. Her er det en god idé at vælge feminine farver, og hvis du vælger print, kan du med fordel vælge diskrete farver og små mønstre.

Ønsker du et råt look, kan du sagtens sammensætte sort med sneakers i sort. Sneakers er nemlig ikke blot forbeholdt de yngre kvinder.

Til dig på 60+

Selvom du har denne alder, skal du ikke lade dig holde tilbage i din stil. Du er din bedste alder, og dette skal også afspejle sig i dit tøj.

Striber, diskret print og farver såsom sort, creme, vinrød og blålige nuancer er skønne. Du kan gøre dit tøj mere ungdommeligt ved at tilsætte fede tasker og støvler.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply