Blazers

Her køber jeg tøj til min kæreste

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har en stor forkærlighed for tøj. Det tror jeg alle der læser med her på bloggen er klar over

Men nu er min kærlighed for tøj også begyndt at omfatte herretøj. Tøj til mænd har ellers adrig interesseret mig, men det har ændret sig nu.

Det startede i bund og grund egentlig med, at min kæreste ikke ville købe nyt tøj til sig selv, og så måtte jeg jo gøre det for ham(mænd altså). Efterhånden som jeg begyndte at vænne mig til at kigge efter herretøj, så kom interessen også for det.

Det ville næsten også være utroligt hvis den ikke gjorde, når man tænker på hvor meget tid jeg bruger på at kigge på dametøj, og hvor højt jeg går op i det.

Min nye favorit shop

Jeg har dog haft svært ved at finde en favoritshop til herretøj, men nu er det efterhånden ved at være plads hvilken shop jeg bedst kan lide. Den er valgt ud fra flere punkter, bl.a kvalitet, pris, service og levering. Det er de punkter jeg går mest op i, sådan er det nok for de fleste af os.

Tøj fra Mr er virkelig pengene værd og min kæreste er også rigtig glad for, mindre gald er han dog for at jeg bruger hans kort til at bestille det, og at jeg har ændret lidt på hans stil, men er det ikke typisk os kvinder. Vi ændrer på vores mænd, og for det meste giver de os også lov til det.

Jeg er helt sikkert den eneste her, der har med at ændre på vores mænd, om det så er tøjstil eller væremåde eller hvad det nu er, så kan vi bare ikke lade være. Men de lader os også lidt gøre, fordi de tænker at hvis det gør dem glade, så lad dem gøre det, så vigtigt er det heller ikke.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply