En kop kaffe og en blok

Tag et kursus og bliv din egen chef

Jeg kan huske dengang jeg ville starte min blog op. Jeg var fuldstændig på bar bund i forhold til f.eks hvordan man skulle sætte et nyhedsbrev op

Nu er det efterhånden 5 år siden jeg tog beslutningen om jeg ville starte en blog og at målet med den, skulle være at gøre mig uafhængig af andre. D.v.s at jeg skulle kunne leve af den efter et stykke tid.

Her 5 år efter er det lykkedes og når jeg kigger tilbage på mine beslutninger undervejs, så har en af de bedste været at tage et indesign kursus. Med indesign kurser kan man virkelig flytte den måde man tjener penge på, forstået på den måde at hvis f.eks før sendte 1000 nyhedsbreve ud og fik et lead på det, så får jeg f.eks nu 10. Altså en ti dobling, og det er meget, rigtig meget.

Det er ting som disse, der gør en virkelig forskel og det er ting som disse der gør at man lige pludselig kan leve af det.

Hvis du er blevet lidt nysgerrig nu, så find indesign kurser her.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply