Skole

Jeg gik på efterskole

Jeg vil gerne lige smide en kort bemærkning om at det kan være rigtig godt for dit barn eller børn at komme på efterskole

Jeg gik selv på efterskole, og jeg mener at det har gjort en verden til forskel for mig. Jeg var slet ikke moden til at gå videre, og et år på efterskole gjorde en stor forskel for mig, både fagligt og menneskeligt.

Der er særligt en dag der står klar for mig, og det er efterskolernes dag. Det var her jeg skulle vælge hvilken skole jeg skulle tage et år på. Og der var mange spændende muligheder, rigtig mange faktisk.

 

Det tog mig lidt tid at beslutte mig, jeg tænkte længe over det, men i sidste ende traf jeg det rette valg, især nu når jeg kigger tilbage på det er jeg meget tilfreds. Jeg vil ikke fortælle hvilken skole jeg valgte, fordi jeg vil ikke farve dit valg, men jeg vil anbefale dig at tage dig god tid til at tænke over hvilken en du skal vælge.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply