Sparegris med penge

Sådan får du flere penge til fornøjelser

Er der noget, som kvinder er glade for, er det at have rigeligt med penge til fornøjelser som shopping, biografture, caféer mv., og det gælder alle aldersgrupper. Desværre føles det meget ofte som om, at der ikke er nok penge til disse ting.

Der er nemlig altid en række praktiske ting, der også skal betales til. Heldigvis findes der flere forskellige ting, som man kan gøre for at få flere penge hver måned til diverse fornøjelser. I denne artikel giver vi dig et par tips til, hvordan du får flere penge til rådighed hver måned.

Spis godt, men billigt

En af de ting, der kan sluge rigtig mange penge i løbet af måneden, er de måltider, som du spiser. Det er ikke kun cafébesøgene, der tager hårdt på pengepungen, det er også de ting, du laver og spiser derhjemme.

Rigtig mange tror, at man skal købe de dyreste varer og lave de vildeste retter, hvis man vil have lækker mad. Det er dog langt fra tilfældet. Du kan nemlig let handle billige varer og lave nemme retter, uden at det kommer til at gå ud over smag og kvalitet.

Der findes et hav af opskrifter, der ikke koster særlig meget at lave, og det er dem, du skal satse på, hvis du gerne vil have flere penge til rådighed.

Find billige alternativer

En anden ting, der kræver en del penge hver måned, er de faste udgifter som f.eks. forsikring, a-kasse, fagforening, fitness-medlemskab mv. Rigtig mange betaler i dyre domme for disse ting, men det behøver ikke at være sådan. Det er nemlig muligt at finde billige og gode alternativer til det hele.

Hvis du er studerende, er det en god ide at vælge en af de a-kasser, der er gratis, mens du studerer. Ofte kan du også få et godt tilbud på en fagforening. Det er med at drage nytte af disse tilbud. De billige løsninger vil nemlig bidrage positivt til det månedlige budget.

Forsikringer er en af de ting, der kræver allerflest penge, men heldigvis findes der mange gode alternativer, som ikke koster en bondegård. Led efter de billigste forsikringer, og sammenlign derefter, hvad de kan tilbyde hver især.

På den måde finder du frem til den eller de forsikringer, der passer dig og dine behov bedst, uden at du kommer til at betale for meget. Af og til vil du være heldig at kunne finde en billig forsikring gennem din a-kasse eller fagforening.

Lav et budget

Til sidst anbefaler vi, at du laver et budget for hver måned, der bestemmer, hvor mange penge du må bruge på forskellige områder såsom mad, fitness, transport mv.

Ved at lave sådan et budget vil det være lettere for dig at se, hvor du kan spare, så du får flere penge til fornøjelser, samtidig med at du kan holde øje med, at du ikke overskrider de grænser, som du har sat for dig selv.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)