Par

Opdag seksualiteten gennem sexspil

Har du før haft dig tanker om, at sex var ved at blive lidt kedeligt? Eller måske bare for ensformigt? Måske tør du ikke sige det til din partner?

Måske er du bange for, at det betyder, du ikke elsker din partner lige så meget mere. Det hænger heldigvis ikke sådan sammen og det er mere end almindeligt.

Mange mennesker opdager mistet sexlyst længere fremme i forholdet. Ligesom alt andet, hvis man laver det samme dag ud og dag ind, så bliver det gentagende og kedeligt. Så skal man spice det lidt. En af måderne: sexspil!

Hvorfor overhovedet sexspil?

Sexspil handler egentlig mest om at starte. Det handler om at komme ind i verdenen af sexlegetøj på en rolig, overskuelig og sjov måde. Og hvad er sjovere end spil? Du laver simpelhent bare monopoly aften om til sexspils aften i stedet, så længe det kun er dig og din partner, som er involveret.

Måske spørger du hvad sexspil er? Det er et fair spørgsmål. Det er mere præcist, som ordet siger det: sex i et spil. Så det kan for eksempel være et kortspil, hvor du bliver udfordret til at lave en udfordring, når du trækker et kort. Udfordringen i denne sammenhæng er så så i stedet noget seksuelt, som skal give dig og din partner lysten til at fortsætte handlingen inde i soveværelset.

Så kan man få en masse forskellige former for sexspil. Alle som er fokuseret på forskellige dele af handlingen. Det kan være der kun er fokus på forspillet før samleje. Det er nemlig altid en god måde at gøre hinanden liderlige på, og jo længere man kan strække den, des bedre! Eller man kan få et, som handler om at udfordre jer til at prøve nye stillinger, måske gøre det nye, spændende steder, I aldrig havde tænkt på selv.

Formålet med sexspil

Det store formål med et sexspil, er at gøre sexen sjov. Det er en sjov og hyggelig måde at udforske hinandens lyster og grænser sammen. Det er designet til at skubbe jer, for at opdage jer selv og jeres kroppe, men på en sikker og sjov måde. Man behøver jo aldrig at lave en udfordring, hvis ikke man har føler sig tryg ved det. Så kan det altid blive frækkere næste gang. Hvis du mangler ideer, som kom ind og se udvalget af frække sexspil og begynd at planlæg, hvor I vil hen med jeres sexliv.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)