Lille værelse med smart indretning

Gode råd til indretningen af mindre værelser

Indretningen af små værelser kan godt være en smule problematisk, da det er svært at få mest muligt ud af den begrænsede mængde plads.

Dog er der forskellige ting, man selv kan gøre for at få sit værelse til at fremstå større – og det er desuden noget, der med garanti vil gøre rummet hyggeligere.

Du kan her i artiklen finde ud af, hvordan du skal indrette et værelse, så det kommer til at fremstå større. Det er faktisk slet ikke så svært igen.

Stuen er det rum i dit hjem, du tilbringer de fleste af dine vågne timer i, og derfor er det ekstra vigtigt, at du indretter din stue på en behagelig og afslappende måde. Du kan finde inspiration til at indrette din stue her.

 Store spejle får et rum til at virke større

Hvis du vil have dit værelse til at virke større, er det først og fremmest en god idé at investere i store spejle.

På den måde vil det nemlig virke som om, at dit værelse er dobbelt så stort, og spejle er således med til at skabe den perfekte illusion.

Der findes mange boligforretninger, hvor du kan finde store spejle, uden at de behøver at koste en mindre formue.

Du kan desuden vælge at pifte spejlet op med en lyskæde og lade den følge kanten af spejlet. Det vil med garanti gøre dit værelse mere hyggeligt.

Invester i multifunktionelle møbler

Har du et mindre værelse, er det desuden vigtigt, at du vælger nogle multifunktionelle møbler til rummet.

En seng behøver ikke blot være et møbel til at sove i, men det kan også være et møbel til opbevaring.

Køb skuffer med hjul, som du kan have til at stå under din seng til opbevaring af alt fra håndklæder og skolebøger til sengetøj og pyntegenstande.

Du kan også vælge at investere i en fin bænk med låg, som du ligeledes kan bruge til opbevaring.

Det handler altså om at tænke en smule ud af boksen, såfremt du ønsker ekstra opbevaringsløsninger i dit værelse.

 Få mere gulvplads ved at udnytte loft og vægge

Du bør ydermere sørge for at udnytte både vægge og loft i dit værelse mest muligt, da du på den måde kan få skabt mere gulvplads.

Det kan du for eksempel gøre ved at vælge et natbord, du kan hænge op på væggen, eller ved at hænge dit tv op.

Du kan også investere i planteophæng, så du kan få masser af grønt ind på dit værelse, samtidig med at du undgår at skulle have store planter til at stå på gulvet, som tager meget plads.

Skub sengen ud fra væggen, og vælg lyse farver i rummet

Du bør også tænke over, hvordan de store møbler står placeret i dit værelse, og her er det en god idé at rykke dem ud fra væggen.

Det får nemlig rummet til at virke meget større. Du bør rykke din lænestol eller seng et par centimeter ud fra væggen, og du vil med garanti kunne se forskellen med det samme.

Endelig er det en god idé at vælge lyse farver på både vægge og gulv, når du har et lille værelse, da det ligeledes skaber illusionen om, at dit værelse er mere rummeligt, end det egentlig er.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply