Modetøj på kvinde

Mode konference – Del 2

Som i nok kan huske, så var jeg blevet inviteret til mode konference og havde fået lov til at tage en veninde med til den

I den første del, fik jeg ikke nævnt så meget om det tøj, der blev vist frem. Det vil jeg så gøre her i stedet for, i skal jo ikke have det hele på en gang, det er bedre at det bliver delt op.

Nå men for at vende tilbage til det, så var det jo kursuslokaler der var blevet lavet om til et konferencecenter af midti.dk. OG de havde gjort et rigtig godt stykke arbejde, det kan jeg ikke på nogen måde anfægte.

Tøjet der blev vist frem, var fra alle de store mode firmaer, og der var noget rigtig lækkert imellem. Der var dog også tøj imellem, som jeg absolut ikke mener har nogen eksistens berettelse overhovedet, men det er der vel altid til sådan mode fremvisninger.

Jeg kan tydeligt huske at set det i tv før og tænkt præcis det samme.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply