Korte støvler til damer

Der er ikke noget mere befriende end at hoppe i et par korte støvler. For det første er de nemme at få på. For det andet ser de rigtig flotte ud.

I denne artikel vil jeg nævne nogle af de korte støvler som SmartGirl.dk har. Jeg håber at du synes nogle af dem er fede og eventuelt vil tage et yderligere kig på dem. Hvis du har lyst til at kommentere mine valg af korte støvler til damer, så skriv da endelig en kommentar nederst på siden.

Gardenia skind støvlet

Vi ligger hårdt ud med en sort skind støvlet fra Gardenia, som er helt fantastisk.

Selvom denne støvlet har en hæl på hele 11 cm, bliver den stadig betragtet som en ’kort støvle’. Det unikke design mht. Snørelukningen foran, gør at den kommer til at fremstå som en rigtig dyr designer støvlet.

Den har et forhåndsvis højt plateau på hele 2 cm, hvilket gør at du ikke får ondt i foden, hvis du fx træder på sten og lignende.  Skaftet måler kun 10 cm, hvilket gør at støvletten er hurtig at få af og på.

Med en pris på over 1000 kroner ligger denne støvlet i den dyre ende, men det er bestemt også en af de lækreste støvletter jeg nogensinde har set.

http://www.smartgirl.dk/sko/stoevler/snoerestoevler/sort_gardenia-skind-stovlet_169093_4

Viking gummistøvle

Ja, det er ikke en normal støvle. Det er en gummistøvle, men alligevel synes jeg at den skulle med i artiklen. Gummistøvlen har et unikt look, som får den til at se helt fantastisk ud.

Denne gummistøvle fra viking kan fås i 3 farver: hvid, rød, og oliven. Min favorit er uden til den hvide, da det matcher godt med striberne nederst på gummistøvlen.

Gummistøvlen har elastisk i siderne, som gør at den er hurtig og nem at få på. Det er værd at nævne at elastikket er vandtæt, så bare rolig – der kommer ikke vand ind!

Skaftet er 13 cm og selve støvlen er foret med behageligt stof.

Denne pris er noget lavere end den forrige støvle, faktisk langt under det halve. Denne lækre Viking gummistøvle kan blive din for kun 500 kroner – inklusive levering, fri retur og hele molevitten.

http://www.smartgirl.dk/sko/stoevler/gummistoevler/hvid_viking-gummistovle_159907_3

Shoe biz støvle fra Nubuck

Vi slutter af med en meget speciel støvle. En støvle som man enten kan lide eller som man enten synes ser grim ud. Jeg synes personligt at den ser rigtig flot ud, samtidigt med at den skiller sig ud fra mængden.

I stedet for de traditionelle snørebånd, er der en ’skjult’ lynlås på indersiden af støvlen, som gør at den er nem at få af og på.

Støvlens skaft er 14,5 centimer (målt fra midten af støvlen), og har en ’middel’ hæl på omkring de 9 centimer. Prisen er også ganske fair, når man tænker på hvor gode materialer støvlen er lavet af. Prisen er under 1000 kroner – kun 899 kroner.

http://www.smartgirl.dk/sko/stoevler/stoevletter/brun_shoe-biz-stovle_119675_63

Denne tekst er skrevet af Casper Jensen der til dagligt ejer sin egen virksomhed, hvorfra han tilbyder diverse serviceydelser – blandt andet, hjælper han virksomheder med at finde en billig revisor.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply