Kvinde med vintertøj

Gå vinteren stilfuldt i møde

Luften bliver koldere, og dagene kortere. Vinteren er på vej – og med den hører nye kollektioner, trends og beklædningsdele.

Modebilledet er foranderligt, og derfor er de moderigtige tendenser nu helt anderledes end tidligere.

Denne guide hjælper dig til at navigere gennem denne vinters modebillede.

Dyreprint

Vinteren dikterer ofte mørke nuancer og brede silhuetter. Når solen langsomt bliver svagere, bliver modens farver ligeså.

De seneste par år og i denne sæson har man dog valgt ikke at pakke farverne væk. Fremfor at skjule print og livlige farver synes dette års vintermode at fokusere på begge dele.

Animalske print på sko, jakker og trøjer sætter et sofistikeret, eksklusivt og excentrisk præg på din garderobe.

Specielt er dyreprint fremtrædende i denne sæson. Leopardprint i særdeleshed, men også zebra- og slangeskind er særligt i fokus.

Flere lag

Lag på lag-trenden er typisk for vintersæsonen og praktisk i forhold til at holde varmen. Denne sæson har flere store modehuse også vist de mange lag frem som high fashion.

Modeller iklædes jakker oven på andre jakker, skjorter, tørklæder og, som i 90’erne, T-shirts ud over lange ærmer. Det er en trend, som vi helt sikkert får at se i gadebilledet i denne sæson.

Varme materialer af kvalitet

Det er ikke hele vintermoden, som er ny. Selvom moden er i konstant forandring, er der nogle forhold, som designerne må forholde sig til. Det gælder blandt andet vejret.

Det giver sig selv, at varme trøjer, tørklæder og hatte hører den kolde sæson til, og den hyggelige strik er altid i høj kurs. Ved at udvælge nogle kvalitetsprodukter til at modstå kulden følger du en overordnet, moderne trend.

Forbrugerne bliver med den nemme adgang til oplysning mere og mere bevidste om deres produkter – og de sætter krav til dem.

pashminawear.dk finder du håndlavede kashmir- og uldprodukter, der hjælper dig med at holde varmen mange år frem. Produkternes kvalitet er nemlig sublime, og derfor er de en investering, du ikke vil fortryde.

Romantisk inspiration

Vintermoden ønsker ofte at fremhæve kvindens feminine side. I vintersæsonen er de feminine silhuetter udfordret af det varme overtøj.

Det er ikke til at sige, om det motiverer den romantiske strømning, der præger modebilledet. I hvert fald er det tydeligt, at en romantisk bølge er skyllet ind over de fleste designere.

Flæser, blomstermotiver, rolige farver og fine materialer, som silke og broderi, er udgangspunktet for det delikate, feminine udtryk, der denne sæson ses i butikkerne.

Under de varme frakker får kvinderne, med sæsonens items, mulighed for at skrue helt op for det pigede look. Kontraster og leg hyldes i modebranchen. Efterlev dette ved at kombinere den elegante kjole med rå støvler.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply