Billige læderjakker til kvinder

Læderjakker i både ægte og imiteret læder er rigtig populære, de er desværre oftest også rigtig dyre, og kan let koste over 1000 kr. Så hvis du ikke er typen der bruger din læderjakke ret meget, eller ikke vil risikere at ødelægge den ved en bytur…

>>Se flere billige læderjakker her!<<

Har jeg nedenunder samlet tre af de flotteste billige læderjakker til kvinder, jeg har kunnet finde på nettet.

 

Billig læderjakke fra Only

billige læderjakker Rigtig fin klassisk læderjakke fra Only, lavet i imiteret skind (dvs. uægte læder). Jakken er med tydelige syninger, hvilket giver den lidt ekstra detaljer. Personligt synes jeg man får en rigtig flot jakke til prisen.
Pris: 269 DKK

>>Gå til forhandler og spar penge!<<

Med metalspænde ved ærmer og udskæringen, derudover finder du også to skrå lommer, en møntlås med lynlås foran. Jakken kan bæres med et par denim jeans eller shorts, hvilket giver dig et rigtig fedt look.

Længde fra skulder: 51 cm.
Bryst: 86 cm.
Ærme: 63 cm.

Disse mål er ved størrelse S (small)

Billig læderjakke i cognac

billig læderjakke i cognac

Den klassiske cognac læderjakke, og dog… Denne model er lidt anderledes, da den syet med lidt mønster, hvilket er ret cool. Også denne model er i imiteret læder.
Pris: 399 DKK

>>Gå direkte til forhandler<<

Af detaljer bør du ligge mærke til ribstrik i ærmekanterne og kraven, samt to lommer med lynlås foran.
Jeg kan godt lide denne jakke, da den har det her lidt sjove mønster, som dog ikke er på ærmerne, hvilket ser rigtig godt ud.
Længde fra skulder: 55 cm.
Bryst: 92 cm.
Ærme: 48 cm.
Disse størrelser er ved størrelse S (small).

Læderjakke fra Vero Moda

flot billig læderjakke

Igen en rigtig fin jakke til en meget billig pris. Også denne er i imiteret skind, med let foer, hvilket gør at jeg kunne forestille mig, at den egner sig til overgangen både til forår og efterår.
Pris: 399,75 ,-

>>Gå til forhandler og se alle farver<<

Med syningskontraster, giver den et lidt mindre udstrålende look. Knapper ved krave og ærmekanterne, samt en lynlås foran.

Denne model fås i farverne: sand, mørkegrå og sort (som på billedet). Det kan klart anbefales at tjekke disse farver ud også!

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply