7 moderne sommerjakker til kvinder

sommerjakker til kvinder png

Der går ikke længe før vi nærmer os sommer, og derfor har jeg nedenunder samlet nogle af de fedeste sommerjakker jeg har kunne finde. Med alt fra den klassiske denim jakke til lange jakker burde der være noget for de fleste… Og ellers kan du se endnu flere jakker igennem dette link:

>>Se alle sommerjakkerne her!<<

Når du skal købe en sommerjakke, er det vigtigt at du finder ud af, om du skal bruge den meget uden for i det danske og ofte regnfulde sommervejr. Hvor det vil være smart, at vælge en af de modeller der er vand og vindtætte.

Lækker lys sommerjakke fra Sisters Point

sommerjakker til kvinder fra sisters pointDenne sommerjakke passer med sin lyse farve perfekt til sommer. Jakken har nogle flotte og skarpe detaljer, heriblandt udskæringen samt et matchende bælte ved taljen.

>>Køb sommerjakken her!<<

Passer perfekt til et par almindelige cowboybukser!
Kraven er V-udringet, og derudover er knapperne til lukning skjult. Så man kun kan se bindebæltet, hvilket giver et fedt look.

Army sommerjakke

army sommerjakkeDenne model er fra mærket MbyM, som er kendt for at lave stilfuldt tøj til kvinder. Jakken har et dejlig rent look, men samtidig også nogle fine detaljer. Heriblandt nogle blanke og sorte knapper til lukning af jakken.

>>Køb army sommerjakke her!<<

Andre detaljer er b.la. den høje krave, snore ved krave og på kanten nederst. På snorene er der en lille lap læder el.lign. Derudover er også en fin lille hætte, som til fordel kan bruges i det regnfulde danske sommervejr.
Jakken er lavet i 100 % bomuld.

 

Only jakke med lyserøde detaljer

sommerjakker til kvinderDenne overgangsjakke fra Only, er rigtig flot men også en smule anderledes. Modellen på billedet er marineblå men fås også i grøn, hvor begge modeller er med lyserøde syninger.

>>Find mere om jakken her!<<

Fremhævede detaljer er lyserøde snore ved krave og kanten nederst, lyserøde syninger, knaplukning med småtrykknapper, samt de flotte lyserøde syninger. Derudover er der to større 3D lommer foran.
Længden er 79 cm ved størrelse M.
100% bomuld

Cool sommerfrakke fra Vila

mørk sommerjakke

Rigtig cool lang sommerjakke fra mærket Vila. Fås i tre farver: marineblå, sandfarvet, og sort. Denne lange jakke har et stilet og råt look, og passer perfekt til et par farverige jeans. med b.la. dobbeltknaplukning, bindebælte og to lommer foran som detaljer.

>>Gå til sommerfrakken nu!<<

Alt i alt en rigtig flot sommerfrakke, og bindebæltet ved taljen er en fin detalje.

Målene er 88 cm fra skulder til nederste kant iført størrelse M (medium).

20 % Bomuld
80 % Polyester
Foer: 100 % Polyester.

Klassisk denim jakke fra ONLY

denim jakkeEn klassisk cowboy/denim jakke fra ONLY. Denne model er kort, så den passer perfekt til en varm sommer. Denne model er med lange ærmer og detaljerne giver den et råt look.
Kan til fordel bæres med en lang top el.lign.

>>Køb sommerjakken her!<<

Denne cowboy sommerjakke er med en fin krave, to stk. brystlommer og bronzefarvede knapper.

Lavet i 100 % bomuld.

Jakke i læder look Fra Pulz

kort sommerjakkeKenda jakke fra Pulz der giver et råt “biker” look, da den er lavet med læder-look. Jakken er ikke lavet i ægte læder, men derimod imiteret læder.

>>Køb Pulz jakken her<<

Spar 29% lige nu!

Jakken er lille i størrelsen, og er en smule kortere end normale jakker (som du også kan se på billedet til venstre).

Derudover skulle denne sommerjakke eftersignende være utrolig behagelig at have på.

Foer er 100 % polyester.

 

Army sommerjakke fra Peak Performance

sommerjakke fra peak performanceRigtig lækker vindjakke i army fra mærket Peak Performance. Passer rigtig godt sammen med et par almindelig jeans. Jakken har et meget neutralt look, som samtidig er cool på en eller anden måde;-)

>>Gå til Peak Performance jakken!<<

Sommerjakken lukkes ved hjælp af lynlås samt små knapper. Derudover er den både vind og vandtæt, så den egner sig godt til folk der er meget uden for.

61% bomuld og 39% polyamid er hvad jakken er lavet i.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply