Mand og dame

Guide: bliv helt klar til årets julefrokost på arbejdet

Selvom julen for længst er forbi, så har mange virksomheder julefrokost i begyndelsen af det nye år. Julefrokosten er en af årets helt store fester, og de fleste vil derfor gerne komme med det helt rigtige festlook

Hvis du står og skal til julefrokost på dit arbejde og gerne vil gøre lidt mere ud af dit look, end du gør til hverdag, så læs med her.

En flot festmakeup

Hvis du er en af dem, der til hverdag går med afdæmpet makeup, så har du nu alle muligheder for at skrue op for volumen.

Selvom det naturlige udtryk er godt til hverdag, så skal makeuppen gerne have lidt ekstra gas til en julefrokost.

Vælg derfor en læbestift i en kraftig farve eller en lipgloss, der får dine læber til at skinne. Brug en eyeliner eller en øjenskygge til at indramme dine øjne, og vælg gerne en farve, der fremhæver din øjenfarve.

Brug lidt ekstra mascara til at fremhæve dine vipper. Da du forhåbentlig skal feste til sent ud på aftenen, skal du vælge noget makeup, der kan holde hele aftenen.

Nilens jord laver makeup i god kvalitet, der ikke tværer ud eller løber i løbet af aftenen. Hvis du vælger produkter fra et mærke som Nilens jord, får du et flot resultat, der holder hele natten.

Det rigtige outfit

Når du har styr på makeuppen, er det tid til at finde det helt rigtige outfit frem. Det oplagte valg er en kjole, men lige nu er det også en trend at lave et cool outfit med pæne bukser.

Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i det, du tager på. Du får den flotteste udstråling, når du er komfortabel i dit outfit.

En julefrokost er en god anledning til at komme i glitter og pailletter, da dit outfit ikke kan blive for festligt.

Hvis du sætter stiletter til dine kjole eller bukser, får du den flotteste kropsholdning, og dit outfit bliver endnu mere festligt. Du skal dog huske anledningen, en  julefrokost med dit arbejde, klæd dig derfor ikke alt for udfordrende.

Lækre lokker

På samme måde som med makeuppen må du gerne gøre lidt ekstra ud af dit hår, når du skal til fest. Det betyder meget for dit samlede udtryk, og det behøver ikke at tage lang tid.

Hvis du kan flette, er det altid flot, og ellers kan du sætte det flot op på anden vis. Hvis du ikke er så ferm til at lave håropsætning, kan du lave lidt krøller eller blot lidt fald i dit hår og lade det hænge. Lidt har bestemt også ret, når det kommer til frisure.

Dine kollegaer vil uden tvivl bemærke, at du har gjort lidt mere ud af det, end du plejer i hverdagen.

Accessories

Nu er du ved at være good-to-go, og du mangler bare prikken over i’et: dine accessories. Her skal du finde de store statement-smykker frem, da de hjælper til at gøre dit outfit festligt.

Du kan roligt tage mange smykker på, det kan ikke blive for meget. Vælg en cool clutch eller en pæn taske til dit look, så du kan have dine ting med og samtidig er smart.

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply