Lækker Ilse Jacobsen regnfrakke – Fås i mange farver!

Ilse Jacobsen regnfrakke

Ilse Jacobsen er et dansk mærke, og som med meget andet dansk design, er det rigtig populært og det er egentlig ikke underligt. For designeren Ilse har en anderledes måde at designe sit tøj på, hvilket du godt kan se en smule på b.la. disse frakker, der giver et flot og stilfuldt look, som samtidig er anderledes.

>> Se alle Ilse Jacobsen regnfrakker her <<

Det danske firma fra Hornbæk har siden 1993 produceret flotte regnfrakker og gummistøvler mm. Inspireret af de lange sandstrande og klitter fra den afslappende natur ved Hornbæk.
Ilse Jacobsen regnfrakker til kvinder er ikke alene flot design, derudover er der brugt ordentlige materialer, så du får masser af kvalitet for pengene.

(Du kan desuden også se alle farver hos forhandleren!)

Ilse Jacobsen regnfrakke (Softshell)

Denne regnfrakke fra Ilse Jacobsen er lavet i softshell, hvilket måske lyder en smule kedeligt. Men designerne har formådet at bruge det ellers lidt kedelige softshell materiale, og ved hjælp af en række flotte detaljer, har de skabt en lækker og stilfuld kvalitets regnfrakke.

>>Gå til webshoppen<<

Disse detaljer ses b.la. foran ved den den flotte struktur i stoffet, lynlåsen samt en også praktisk hætte. Som nævnt længere oppe er disse jakker altså kvalitet, hvilket betyder at deres regnfrakker er vandtætte imodsætning til mange andre billige modeller. Lynlåsen foran er med vandtæt lukning, ligesom de mindre lynlåse på lommerne.

 

Ilse Jacobsen regnfrakke i Rosa

Her ses den i Rosa

 

Somsagt er denne Ilse Jacobsen regnjakke vandafvisende, men samtidig er den blød og varm, hvilket er et stort plus, da der ikke er meget der er værre end at fryse på en regnvejrdag;-)
Vigtigst af alt! Den er åndbar så du ikke kommer til at svede, som man ofte ser ved nogle af de billige modeller.

 

 

 

 

Gode råd til køb af regntøj

Her ses den i Army

Her ses den i Army

Da der I Danmark falder omkring 712 mm. årlig regn, kan det for mange være nødvendigt at benytte regntøj.

1)Hvis du skal bruge din regnfrakke meget, og særligt når du cykler el.lign. er det vigtigt den er åndbar og vandtæt.

2)En hætte kan også være en fordel og ganske praktisk, hvis det står ned i stænger, og du ikke har en paraply ved hånden.

3)Meget regntøj vil miste deres vandtæthed, hvis du vasker det i en vaskemaskine mange gange.Undgå skyllemiddel og tørretumbler, samt at tørre det en varm sommerdag hvor solen er stærk.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply