Læderjakker til kvinder

læderjakker  til kvinder png

I denne artikel har jeg samlet nogle af de ting, jeg mener man skal være opmærksom på, når man skal købe læderjakker til kvinder. Vi kommer også med ideer til fede læderjakker, råd til at spare penge på købet mm.

>>Gå direkte til alle læderjakker <<

Derudover får du også tips til at vælge den læderjakke der passer til dig, samt hvordan du undgår at blive snydt når du handler.

Klassisk sort læderjakke fra Kaos

sort læderjakke til kvindeDenne smarte læderjakke fra Kaos, har et forholdvis klassik look. Dette betyder altså at du forhåbentligt kan bruge jakken i mange år, uden den går af mode. Med sine få detaljer er dette en virkelig lækker og rå læderjakke.

>> Gå Direkte til Tilbud <<

100 % læder.
Foran er der selvfølgelig lynlåsen, samt to lommer der er rimelig skjulte.

Fås også i cognac og mørkebrun!

 

Lækker cognac læderjakke fra Mexx

cognac læderjakke
Er du mere til en lysere læderjakke? Her en en rigtig lækker model i farven brun/cognac. Rigtig stilfuldt design, som virkelig er flot særlig her til foråret/sommeren.

>> Gå Direkte til Tilbud <<

100 % lammeskind

Denne læderjakke fra Mexx har to forlommer, og en fin lille ribkant nederst.

Længde fra skulder: 53 cm.
Bryst: 92 cm,
Ærmelængde 47 cm.
Ved størrelse 36

Kort læderjakke fra Very Vero Moda

kort læderjakke til kvinder

 

Denne jakke er til dig der gerne vil have en kortere model, som er perfekt til b.la. forår og sommer! Med sit let blanke og rå look, med 100 % skind der er flot mønstret, er dette en fin læderjakke.

>> Gå Direkte til Tilbud <<

Denne model sidder lidt strammere, og kan også bruges uden lukket lynlås med fordel.

Køb læderjakker til kvinder online og spar penge – Fordele ved online køb?

Mange vil sikkert mene at det er dumt at købe sin læderjakke online på nettet, da det kun giver besvær. Men det mener vi bestemt ikke.

  • Når du køber online har du et kæmpe overblik.
  • Ofte sælger webshops varene billigere, da de køber meget større mængder hjem.
  • Det er hurtigt og nemt.

Hvad hvis den ikke passer? Er det som mange tænker omkring køb af tøj online, men det er langt fra et problem, da stortset alle webshops tilbyder returret, og nogle webshops (heriblandt Smartgirl.dk, tilbyder endda gratis bytning.)
Derudover er sådan noget som et målebånd en god ide, da der ved mange varer faktisk står mål på tøjet.

Hvad nu hvis det er en kopi vare? Mange er bange for at handle tøj på nettet, da de ikke vil risikere at få tilsendt en kopi vare. Vi har en løsning:
Det er virkelig få webshops der sælger kopi tøjvarer i Danmark, men et godt råd er at tjekke brugeranmeldelser på f.eks.Trustpilot.

Derudover kan du sikre dig ved, at kun bruge de forhandlere vi henviser til, disse har masser af tilfredse brugeranmeldelser, og det er nogle af de største webshops i tøjbranchen i Danmark.

Hvad skal jeg kigge efter når jeg køber læderjakker online

  1. Først og fremmest er det en god ide at sikre sig, at den webshop man vil handle ved er troværdig. Altså at den hverken sælger kopitøj eller snyder kunderne.
    Det kan du sikre dig imod ved, kun at handle hos de webshops vi linker til, eller tjekke online butikkernes anmeldelser på Trustpilot el.lign.
  2. Læderjakker skal (som du kan se på billederne ovenover) gerne sidde lidt stramt, og derudover skal du tage stilling til, om du ønsker en kort eller lang læderjakke. Her foretrækker jeg personligt den korte:-)
  3. Læderjakker til kvinder er populære hos de helt unge, men også blandt de ældre. Dette betyder også, at der er begyndt, at komme nogle lidt “vilde” farver, og dem anbefaler jeg dig, du holder dig langt væk fra, da du rigtig nemt kan blive træt af f.eks. en rød jakke. Hvis det er en du skal bruge ret meget.

Jeg er rigtig glad for du har læst dette indlæg… Vi vil sætte pris på dine spørgsmål eller kommentarer nedenunder!:-)

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply