Sko

Find billige sko på nettet

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker sko lige så meget som jeg elsker smykker, eller at jeg elsker smykker, lige så meget som jeg elsker tøj

Det er efterhånden heller ikke nogen hemmelighed, at jeg nogen gange kommer til, at bruge lidt for mange penge på alle disse ting. Derfor er det godt når man engang imellem har heldet med sig og finder billige lækre ting, som f.eks sko på nettet.

Hvis du handler sko online, i en webshop du lige har fundet, så er det altid en god ide, at du sikrer dig de er til at stole på. Kig f.eks på deres “om os” side og om de er e-mærket. Det er nogen gode pointers, der viser dig hvem du handler med.

Kig hvad andre siger om dem

Du kan søge efter anmeldelser fra andre brugere af shoppen. I de fleste tilfælde kan nemt finde andre der har handlet der før dig, medmindre at shoppen er spritny.

Hvis shoppen er ny og du ikke kan finde anmeldelser, så er det ekstra vigtigt, at du kigger på deres om os side og efter e-mærket. Hvis de er e-mærket, så burde der ikke være nogen problemer, men man skal aldrig sige aldrig.

Stavefejl er også en god pointer. er der mange stavefejl og andre fejl på siden, så kan det være en maskineoversættelse, der er lavet af udlændinge der vil snyde på det danske marked. Det ville bestemt ikke være første gang.

I det hele taget skal du bare bruge din fornuft, når du handler på nettet. Hvad siger andre om butikken, ser siden pæn ud, er der mange fejl på siden, er den e-mærket o.s.v. Tænk før du handler.

 

 

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

Leave a Reply