5 fede forårsfrakker til kvinder

Forårsfrakker til kvinder

I denne artikel skal vi kigge på 5 fede forårsfrakker til kvinder, til den smarte og trendy kvinde. Vi ser lidt på priserne, designet og kvaliteten af de forskellige frakker.

>>Se flere fede forårsfrakker her <<

Designeren Freya Dalsjö var med til officielt at åbne Copenhagen Fashion Week d.8 aug. 2012 med en smart kollektion i hvid og sorte farver. Hvid vil helt klart blive en stærk trend farve igen i det kommende forår.

Pam Coat fra Rules by Mary

Pam Coat fra Rules by Mary

Super fedt fiskebensmønstret forårsfrakke fra Rules by Mary med bindebælte i taljen og dobbelt knap lukning foran. 2 skrævt skårede lommer foran og skulderpuder. Indvendigt er den helforet med brunt stof.

>> Gå Direkte til Tilbud og Spar 674,- Kr. <<

Målene er taget fra en størrelse S (small)

Modellen måler 174 cm og er iført en størrelse S (small)

Længde fra  skulder er 110 cm.
Længde fra bryst er 90 cm.
Længde fra ærmet 48 cm.

 

Frakken er på udsalg lige nu og koster 675,- kr. – Normalpris 1.349,- kr.

Rigtig godt tilbud lige nu, hvor du kan spare næsten 50%. Pæn og neutral i farverne, gør den kan bruges til mange forskellige lejligheder.

 

Trenchcoat fra Bubbleroom / H

Trenchcoat fra Bubbleroom / HHvid/Creme farvet frakke med dobbelt knap lukning og afvasket udseende. Figursømme for og bagpå. Inderlomme med smart velcrolukning, samt 2 lommer foran som er skåret en smule skævt. Der medfølger også et aftageligt bælte.

>> Gå Direkte til Tilbud <<

Længde er omkring 86 cm. I størrelse 38

Yderstoffer er 100% bomuld

Frakken koster lige nu 399,- kr.

 

 

Billig og god hvid/creme forårsfrakke til den lidt yngre og smarte kvinde. Kan let bruges til lyse og mørke jeans eller en sød kjole.

 

Hoot Jacket fra Line of Oslo

Hoot Jacket fra Line of Oslo / H

Lys og cremet frakke i bomuld med lynlås foran og duffelcoatlukning. Lommerne er lavet med en mellem klap og knap der matcher, samt pæne brystlommer. Trykknaper og elastik ved ærmerne og en utrolig lækker ægte pelskant på hætten. Frakken er foret med dejlig blødt plysfor og ærmerne er med lyst forstof.

>> Gå Direkte til Tilbud og Spar 1.389,- Kr. <<

Målene er taget fra en størrelse S (small)

Modellen måler 174 cm og er iført en størrelse S (small)

Længde fra skulder er 82 cm.
Længde fra bryst er 102 cm.
Længde fra ærmet er 47 cm.

Frakken er på udsalg lige nu og koster 1.390,- kr. – Normalpris 2.779,- kr.

En af Line of Oslo’s rigtig lækre frakker som nu er på tilbud til næsten halv pris. Den lyse cremede farve gør den god til hverdags brug til den travle kvinde. Matcher perfekt til mørke jeans, men kan bruges sammen med meget andet.

D&G Trechcoat fra D&G

D&G Trenchcoat fra D&G

Stilren, klassisk og pæn frakke med rene linjer fra D&G. Lækker diskret knapning og mindre gemte knapper foran i træimitation med logo. Taljebælte der giver en god pasform, og får brugeren til at se slankere ud. Frakken er blevet designet med klassiske lommer i begge sider og nogle dekorative sømme foran og bagpå ærmerne. Stilet klassisk krave samt  et blankt beige for.

>> Gå Direkte til Tilbud <<

Frakken koster lige nu 4.879,- kr.

 

 

Dette er en af de dyere frakker, men helt klart også en af de federe af slagsen. Den er tidsløs og kan bruges både i hverdagen men også til pænere events. Alt lige fra korte kjoler, til slidte jeans kan bruges til den.

Frakke fra Bubbleroom / H

Frakke fra Bubbleroom / H

Dobbeltradet stretchsatin model til den morderne kvinde, med lommer og skulderstropper. Lækre stropdetaljer i både udskæringen og ærmekanterne. Volanger, dekorsømme og bærestykke foran og bagtil. Kommer med et aftageligt bælte. Dyremønstret for.

>> Gå Direkte til Tilbud og Spar 160,- Kr. <<

Frakken er på udsalg og koster lige nu 399,- kr. – Normalpris 559,- kr.

 

 

 

Her får du en utrolig fræk frakke der også kan bruges om sommeren. Lækre detaljer på den nederste del af frakken, samt et stilet finish.

Passer godt til et par stilleter i en lysebrun farve med hvide jean.

 

Hvilken af disse forårsfrakker til kvinder kan du bedst lide?

Skriv din mening nedenunder i kommentar feltet.

The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger at GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Latest posts by Simone Siercke (see all)

One thought on “5 fede forårsfrakker til kvinder

Leave a Reply