Sådan sparer du når du shopper

Sådan sparer du når du shopper

Her giver vi dig nogle få, men brugbare tips, til hvordan du sparer penge mens du shopper.

Shop på udsalg

Det kommer nok ikke bag på nogen, at der er penge at spare ved, at købe på udsalg. Men hvis du rent faktisk planlægger dine tøjindkøb så de passer med tidspunkterne for udsalg, har du meget at hente.

Særligt hvis du holder af at shoppe online er der gode kup at hente. Der kan du, uden lange køer og en rodet butik, browse dig frem til netop det du står og mangler. Særligt omring jul er der af og til op til hele 90% at spare på lækre varer.

Køb kvalitet frem for kvantitet

Hvem kender ikke til, at købe en dejligt billig kjole for derefter at glemme alt om den og 6 måneder senere, fiske den frem fra bunden af skabet og opdage at den slet ikke er moderne længere? Selvom den var billig, har du stadig brugt penge på noget, du ikke får brugt.

Tænk nu over, hvor mange af disse køb du gør dig – og hvor meget tøj du reelt set har i dit skab, som du ikke bruger.

Disse køb er én ting. Et andet fænomen er, at købe en trøje du er rigtigt glad for, for kun at erfare, at efter 1. vask er den helt skæv eller hullet. Dette sker, hvis du køber tøj af for dårlig kvalitet.

Ved at købe lidt færre stykker tøj hver måned, men i en bedre kvalitet, vil du se at du kan nøjes med langt færre stykker – og du kan få skabt dig en langt mere eksklusiv garderobe. Noget tøj kan du have i din garderobe i mange, mange år.

Sælg/køb dit tøj på loppemarked

Når du en sjælden gang får ryddet ud i din garderobe, skal du tøve en kende før du smider dit gamle tøj ud.

Hvad der ikke synes at have nogen særlig værdi for dig, kan nemt være lige præcis dét en anden står og leder efter. Saml en flok veninder og sæt en søndag af til, at tage på loppemarked med alt jeres aflagte tøj.

Du vil blive overrasket over, hvad du kan få tjene på sådan en eftermiddag. Og så kan du jo passende bruge de tjente penge på, at gå ud på loppemarkedet og finde dine egne skatte.

Find flere gode sparetips på samlino.dk’s blog, hvor du kan læse om alt lige fra hvor meget du kan spare ved at kvitte smøgerne til hvor din næste billige ferie kan gå til.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger af GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*