Morten Olesen – En erfaren bryllups- og begravelsessanger

At få en ordentlig sanger til festen eller begivenheden kan være en svær og forvirrende proces for de fleste. Hvordan kommer man kontakt med dem, hvor meget koster de, hvordan foregår det hele?

Det hele kan godt være meget svært, hvis man ikke har prøvet det før eller kender nogle der har prøvet. At få en sanger til at synge til sit bryllup eller til en af sine nære begravelser, er en stor tillidssag. Man ønsker det helt perfekt, derfor vil man meget gerne have en sanger med erfaring og forståelse for situationen. Dette vil Morten Olesen meget gerne gøre nemt for jer at forstå, hvordan det foregår.

Hvem er Morten Olesen?

Morten er en sanger i København, der har mange års sangerfaring bag sig. Han er sunget siden han var helt lille, og har sunget professionelt de seneste par år. Morten har i sin karriere været igennem mange jobs og oplevet utrolig mange oplevelser med sin sang. Han har b.la. sunget foran 10.000 mennesker, sunget både i Danmark og udlandet på store scener, samt sunget til utallige bryllupper og begravelser, hvilket giver ham den erfaring og dygtighed, som gør ham til en af de bedste sangere i Danmark, som uden tvivl vil kunne få tårerne frem hos alle.

Hvad koster han?

Der er meget forskel på, hvad Morten tager for en sang eller hvor mange sange i nu ønsker. Forskellen kommer efter:

Hvilke sange er det? (Kan han dem i forvejen eller skal bruge tid på at lære det helt rigtige toner)

Hvor skal der synges? (Her medregner han benzinpenge i den fulde pris af udførelsen)

Skal der anlæg eller er det uden? (Her lejer Morten et professionelt anlæg, så i får den bedst mulige oplevelse ud af det.

Hvor mange sange skal der synges og hvornår? (Der er stor forskel på om i skal have sunget én sang eller flere. Hertil kommer også, hvor lang tid mellem der er sangene, hvis i skal have sunget flere sange.

Hvad synger Morten?

Der er stor forskel, hvad Morten synger til det forskellige arrangementer. Som sagt så synger Morten næsten til alt, han mener han kan. Dette indebærer dog primært bryllupper, begravelser, fest samt de store scener, hvor han kan få lov at udfolde sig selv og sine kompetencer helt ud. Morten har dog prøvet det meste, derfor binder han sig ikke fast på nogle begivenheder og arrangementer, han kun synger dertil. Du skal derfor være mere end velkommen til at skrive til ham og høre, hvad han kan gøre for dig, hvis du ønsker ham til en begivenhed, der ikke er blandt dem, som jeg har skrevet.

Det skal dog siges, at der selvfølgelig er genre, tekster, toner og metoder, som Morten bedst kan lide at synge. Sådan er det dog med alle sangere. Som jeg skrev, så har Morten sunget det meste af hans liv, siden han var helt lille. Han er deltaget i mange ting, og mange af disse ting har især væres musicals i både Danmark og udlandet. Her har han sin fået sin erfaring indenfor sang, dans og performance, som han i den grad kan bruge i sin hverdag til at synge til lige præcis dit arrangement eller begivenhed.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Morten?

Hvis du vil i kontakt med Morten, så skal du være meget velkommen til at besøge hans hjemmeside på mortenolesen.dk, hvor du både kan læse mere om hvad han tilbyder. Her er vi helt sikre på, at han vil kunne hjælpe jer med at få den helt perfekte oplevelse til jeres begivenhed.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger af GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*