Køb tøj til mænd online

Der er blevet populært at handle over internettet, ja, faktisk så populært at mange butikker går fallit, hvis de ikke opretter en webshop.

Den store popularitet skyldes oftest at man kan handle i sine yndlingsbutikker, uanset om den er placeret i et andet land, end Danmark.

I takt med udviklingen vil vi også kunne opleve at det bliver nemmere at finde rundt på de forskellige webshops – og hvis alt går som eksperterne siger, vil vi kun behøve at handle hos en webshop før vi har alt lige fra mad til tøj.

En af de ting der virkelig har slået i gennem på nettet de sidste par år er slips i alle former og afskygninger. Man kan både finde dyre og billige slips. Du kan se det store udvalg på
modeslips.dk.

Faktisk har man lavet en undersøgelse, som viser at mange danskere foretrækker at handle over nettet, fremfor i en fysisk butik, når det kommer til tøj til mænd. Samlet set bruger vi, hvis vi skal stole på Dansk Erhvervs tal, 80 milliarder kroner pr. år. Set i procentregning er det cirka 10% af det privatforbrug som vi har med at gøre.

Vi kan dog ikke slå det engelske folk, som bruger endnu flere penge på webshops.

Der findes mange fede mærker af herretøj

Når de t kommer til herretøj, er der efterhånden mange fede butikker, som man kan vælge at handle i. For at nævne et af de seje – men måske også lidt dyre webshops, er Rasmus Storms et godt eksempel. Han driver dagligt Storm Fashion, som ejer en stor livsstilsbutik i indre København.

Han har dog også en webshop, som ikke er helt udviklet, som så mange andre danske webshops er i dag. Vi kan tage og kigge på denne webshop igen inden for et par år, og se om den er forbedret – hvis vi skulle komme med et godt bud, så vil hans webshop være forbedret markant.

Når du handler over internettet, vil du kunne vælge lige et tøjmærke som du vil. Kender du for eksempel et mærke, som kun laver økologisk tøj – og du kun køber økologisk, vil det være meget nemmere at handle over deres webshop, end at skulle tage ned i en butik og købe det der. Hvis du endda kan finde en butik der forhandler det tøj, du gerne vil købe.

Man kan købe alt slags herretøj på nettet

Men det er ikke kun det dyre, som man kan købe på internettet. Ud over Storm Fashion, findes der også billigere og effektive alternativer, uden at du behøver at købe dårlig kvalitet.

De billige løsninger skyldes oftest, at webshoppen ikke har en fysisk butik og derfor ikke har lige så mange udgifter, som andre virksomheder har. Du slipper derfor for at betale for el, personale og meget mere.

Da online handel er nemt – og hurtigt, har mange webshops også gjort det muligt for dig at handle på kredit. Står du og mangler noget tøj sidst på måneden, kan du derfor stadig købe tøjet og blot betale når du får penge – eller igennem små afdrag.

Renten ved at købe kredit er oftest en del højere, end hvad den ville være hvis du fik et forbrugslån i banken, men det er en god udvej, hvis man ikke vil igennem alt papirarbejdet fra banken, da de oftest kræver alt lige fra budgetter til en forklaring på hvad pengene bruges på.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger af GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*