ghd glattejern

ghd glattejern er et af de bedst sælgende mærker der er på markedet og det er med god grund. Jeg giver dig 6 gode grunde til hvorfor det er en fordel at købe ghd.

  • Der findes i bund og grund tre forskellige modeller af ghd glattejernet, som gør det lettere for dig at finde en der passer til din frisure.

ghd Maxi Styler; Denne model passer bedst til folk med langt, samt kruset hår.

ghd Classic styler; Denne model er det bedste til langt og mellemlangt hår. Det er også den mest solgte model, da det kan også bruges til at lave bølger og krøller i håret.

ghd Mini styler; Denne model er bedst egnet til kvinder og mænd med kortere hår, eller til at lave små detaljer i langt hår.

  • Det vigtigste ved et glattejern er varmepladerne er jævnt opvarmet over hele overfladen, for at man kan få et godt resultat. ghd glattejernet har fået bygget en avanceret elektronisk styring, som gør at man bedre kan styre temperaturen og at der kommer varme på hele overfladen.
  • ghd glattejern har en indbygget timer, der automatisk slukker for glattejernet, hvis det ikke bliver brugt i 30 minutter.
  • Alle ghd glattejern har en ekstra lang ledning, som gør det lettere at være fleksibel og er så brugervenligt som muligt
  • De nyeste ghd glattejern modeller har en indbygget universal strømspændings-omformer, som gør at strømmen tilpasser sig den lokale strømspænding, i de forskellige lande. Kort sagt, du kan bruge den i alle lande.
  • ghd glattejern har en længere levetid end billigere glattejern, da de ikke går ned på kvalitet.

Du vil kort sagt aldrig fortryde dit køb, da de bare er i en bedre kvalitet og lette at bruge. Det er ogå et anerkendt mærke, verden over. Man tænker nok først at 1000 kr. for et glattejern er mange penge, men det holder i mange år og er alle pengene værd.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
ghd glattejern, 5.0 out of 5 based on 1 rating
The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger af GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*