Findminpris.dk – Danmarks nye shoppingportal

Det kan efterhånden være en jungle at finde rundt, når du skal købe varer på nettet. Når du endelig har fundet den vare du skal bruge, hvor får du den så billigst? Hvor er fragten lavest? Og ikke mindst, hvilken forhandler er den bedste og mest troværdige at handle med?

Der findes i dag flere portaler, som bør kunne løse dette problem for dig, men fælles for dem alle, at de udelukkende har en software, der automatisk samler priser op for alle hjemmesider på nettet, der sælger det givne produkt. Det giver ikke dig som forbruger for at se, hvilken forhandler, der er den bedste at handle med. Der er det, vi hos Findminpris gør.

I dag handler det om ikke kun om, hvilken forhandler der er billigst. Det handler i høj grad om leveringstid, returret, betalingsformer, leveringsformer mm. Problemet med de nuværende shoppingportaler tager forbehold for alle disse succeskriterier, som gør en netbutik til et sikkert og godt sted og handle.

Hvad laver Findminpris?

Findminpris gør alt dét, som vi mener vil kunne hjælpe forbrugeren. Vi sammenligner forhandlere på det danske marked, dog er det ikke kun prisen vi sammenligner på. Vi har differentieret os fra de resterende shoppingportal ved at havde en algoritme, der sammenligner forhandlerne på pris, levering, troværdighed, kundeanmeldelser og meget andet. På denne måde sikrer vi at forhandlere ikke kun bliver vurderet på deres priser, men også alle de andre ting, som gør en forhandler god.

Hvilke produkter sammenligner vi?

Findminpris er en forholdsvis ny portal. Det betyder at vores sortiment af varer vi sammenligner er smalt. I starten har vi valgt at fokuserer på hvidevarer og droner på markedet. Fælles for disse produkter er, at de har en forholdsvis høj markedspris, hvilket betyder at der skal tages en del beslutninger, inden man vælger, hvilken forhandler man vil vælge. Dermed er der også massiv konkurrence mellem disse forhandlere på disse varer. Det betyder derfor kan det være utrolig svært for forbrugeren at finde ud af, hvor han skal købe sine enten hvidevarer eller droner. Det er her vi som shoppingportal får ind og hjælper dem ved at opsamle alle disse informationer omkring forhandlerne og ranke dem ud fra disse informationer, da den billigste forhandler ikke altid er den bedste forhandler.

Fremtiden for Findminpris

For lige kort at fortælle om navnet for Findminpris. Det er helt bevidst at jeg ikke har lavet navnet til findbilligstepris eller noget lign. da jeg ikke ønsker, at denne portal skal være ligesom alle de andre danske og globale portaler, der udelukkende sammenligner forhandlerne på priser. I fremtiden ønsker vi at udvide, så man kan oprette en bruger på siden og herefter kan man opsætte sin egen konto, hvilke kriterier man selv vurderer en forhandler på. Det de fleste shopping portaler glemmer er nemlig, at det er vidt forskelligt, hvordan hvert menneske vurderer en god forhandler. Nogle foretrækker den billigste pris, andre foretrækker en hurtig leveringstid og nogle foretrækker måske kun at handle med hjemmesider med gode kundeanmeldelser. Derfor ønsker vi at udvikle en funktion, der gør det muligt at kunne sammenligne forhandlerne udelukkende ud fra sine egne kriterier og ikke kun prisen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger af GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*