Er en billig rejseforsikring pengene værd?

Du kender det sikkert, du skal ud og rejse, ud til et fantastisk ferieområde eller en smuk og mystisk storby i et ukendt land. Man glemmer ofte de mere praktiske ting når man drømmer sig væk i sin eventyr ferie, dog er det vigtigt man ikke glemmer at tegne en rejseforsikring.

Når du skal ud og købe en dansk rejseforsikring, er der mange forskellige muligheder. Ofte er det første spørgsmål folk stiller sig selv  ”Skal jeg tage en af de billige rejseforsikringer? Eller den bedste rejseforsikring?”

Ofte kan det være vanskeligt at svare på, fordi folk ofte har forskellige ting de vigtiger højt ved en rejseforsikring.

De 3 ting der ofte er stor forskel på er f.eks.

  • Prisen på selve rejseforsikringen
  • Hvad dækker rejseforsikringen (Der kan være stor forskel fra firma til firma)
  • Hvordan er kundeservicen (For nogle mennesker er prisen slet ikke vigtig, derimod er servicen i højsædet)

Personligt kan jeg godt lide når det hele går op i en højere enhed, altså man får bredt dækkende forsikring, en god service og så gerne til en billig pris samtidig.

Det er dog ikke altid tilfældet at man får det som man gerne vil og man kan ikke blæse med mel i munden, så derfor er det en god ide at man gør op med selv hvad det virkelig er vigtigt for dig og ingen andre.

Der findes som tidligere skrevet rigtig mange forskellige firmaer der sælger rejseforsikringer, sjælendt er det den eneste type forsikring de sælger, og mange vælger derfor tit at bruge det forsikringsselskab som de allerede er hos.

Dette er dog ofte det dårligere valg, og jeg vil derfor altid anbefale at du tager kontakt til flere forskellige rejseforsikringsselskaber for at tjekke hvad de dækker og til hvilken pris.

Jeg håber denne artikel hjalp dig videre med at finde rejseforsikringer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger af GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*