Begravelses-guiden.dk – En gennemført begravelse

Begravelses-guiden.dk er en nystartet dansk blog, der primært har det formål at guide danskere gennem en begravelse på den bedst mulige måde. Det kan i dag være svært at finde ud af, hvordan en begravelse typisk holdes, hvilke sange man typisk synger og hvordan alt papirarbejdet skal laves.

Her vil vi gå ind og hjælpe danskerne med kvalitetsindlæg, der er frit tilgængelige for alle vores læsere.

En blog for at hjælpe

Meningen med begravelses-guiden.dk er ikke at lave en kommerciel blog, der skal spammes med reklamer, men udelukkende at svarer de mest spurgte spørgsmål, så godt som muligt uden kommercielle reklamer. Det betyder dog ikke, at vi ikke på bloggen vil linke ud til relevante kilder, som vores læsere vil finde det nyttigt. Dog vil disse links altid være ud til folk og firmaer, som vi mener har relevans og ikke med øje at være kommerciel.

Hvad vil man kunne se på bloggen?

På bloggen vil der komme råd, guides og erfaringer fra folk der holdt begravelser før, folk der har været til begravelser samt præster og andre sagkyndige. Vi vil for det meste i tæt samarbejder med kirker, bedemand mm. kunne skabe unikt og godt indhold, der så vidt muligt vil kunne guide dig gennem den bedste begravelses som muligt. At miste en man har kært er en forfærdelig oplevelse. Dog er det ikke noget vi kan komme udenom her i livet, så derfor ønsker vi at sende vores kære medmennesker så godt af sted som muligt, og det er dét vi på bloggen prøver at hjælpe med. Vi vil gøre det overskueligt for læsere med vores nemme kategorier, så du kan finde og løse lige præcis dét problem du står og skal have hjælpe med.

Desuden er vores læsere altid velkommen til at skrive til os, hvis de har nogle spørgsmål. Vi er som sagt i kontakt med mange sagkyndige mennesker, der har erfaringer med lige præcis dette følelsesladet emne. Her vil vi kunne gå ind og hjælpe enkelte læsere, så godt som muligt ved at trække på vores netværk af sagkyndige personer.

Hvem er vi i kontakt med?

Som jeg har skrevet, så kommer alt vores viden for sagkyndige personer, der er har forstand på emnet. Dette vil primært indebærer personer, der arbejder med det fuldtid i hverdagen. Det kan være personer som bedemænd, præster, gravere, folk der arbejder i kirken mm. Vi er i tæt kontakt med disse personen hver gang, der skal skrives et nyt indlæg, guide eller lign. på bloggen. Derfor vil vores læsere også altid enten kunne kontakte os eller kontakte disse personer direkte, da de uden tvivl vil kunne svare på de spørgsmål, som de nu er. Vi vil derfor på bloggen også altid være flinke til de personer, vi mener vil kunne svare vores læsere bedst på deres spørgsmål.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
The following two tabs change content below.

Simone Siercke

Blogger af GirlsPlanet.dk
Girls Planet blev lavet for at jeg kunne dele det tøj jeg finder på nettet. Jeg har altid gået meget op i tøj og mode, og syntes derfor det kunne være sjovt at dele det med jer allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*